ВФМ Нагороди 2017: кращі Продовольчі особистості – Ріка Стейна


Опубликованно 04.12.2017 10:10

ВФМ Нагороди 2017: кращі Продовольчі особистості – Ріка Стейна

Коли йому було 19 років, шеф-кухаря Натан злочинця взяли чотиригодинний поїзд в Бодмине, автобус до Пэдстоу, представив себе на задній двері ресторану Ріка Стейна, морепродуктами і попросилася на роботу. Злочинець навіть не як риба в цей час – він клянеться, що він їв тільки рибні палички – але він любив смак моря, перший сольний розповідь Стайна на Бі-бі-сі.

"Рік був у від'їзді на зйомках, і я ніколи не зустрічався з ним перші три місяці я там працював," злочинець згадує. “Але ви отримали ці щоденні факси – факси приходили! – кажеш, 'я був у цьому місці сьогодні, я бачив таке ...' шеф-кухар буде потім передати інформацію для всіх нас. Дивні речі прийде поштою. Він хотів знайти якийсь інгредієнт в Таїланді та надіслати його нам. І як шеф-кухаря, 'що це?' Ха-ха".

Двадцять років потому, злочинець має двох зірок Мішлен; його ресторан був недавно рейтинг кращих в Британії. "Дуже рідко ви бачите такі речі, це дуже надихає", - говорить він. “У кінцевому рахунку, ресторан з морепродуктами для мене донині, як і раніше кращий ресторан я коли-небудь був. Я трохи упереджено, але у неї цей статус для мене герой". Вчуся ресторанів був досить легко в 70-х роках, тому що ніхто не зробив це дуже добре

Багато ВФМ читачів, схоже, згодні з Аутло, судячи з перемоги Штайна в цьому році кращими категорію продовольство особистості. У ресторані морепродуктів виповнилося 40 в 2015 році, а Штейн був 70 в цьому році, але його ентузіазм і прагнення залишатися непорушним. "Це досить просто", - каже Штейн, спостерігаючи за припливом вийти із свого нового ресторану в Барнсі, південно-західному Лондоні. “Кожен день ви прокидаєтеся і ти голодний, так що це не те, що ви могли коли-небудь набриднути. Я повинен буду Цитувати Брилья-Саварен в тобі тепер: він сказав щось про те, як радість стіл-це останнє, що залишити тебе раніше, ніж ти проведеш його! І це правда".

Штейн, звичайно, здається, у доброму настрої: він говорить, що він не міг зробити службу більше, але він плаває майже кожен день слухати на безлюдному острові дисків на водонепроникні навушники. Імперія Штейн тепер складається з 14 ресторанів, пабів і барів у Великобританії і один в місті нового Південного Уельсу, і він тримає закрити очі на всі з них. Він є набагато більш професійним і діловим, ніж зараз, коли він починав. "Вчуся ресторанів був досить легко в 70-х роках, тому що ніхто не зробив це дуже добре", - сміється Штейн. "Я пам'ятаю, другий сезон ми були відчинені, хтось залишив повідомлення:" може бути, якщо ви хочете працювати в рибний ресторан, ви повинні дізнатися, як філе риби. Була скумбрія ображаючи риба!"

Він також підтримує надмірний випуск книг і роботу на телебаченні. Найближчим часом, Штейн повертається в Каліфорнії і Мексики, повторюючи поїздку він вперше в 1968 році, коли йому був 21 рік, і в лещатах Ернест Хемінгуей одержимість. Тоді він подав (сам того не бажаючи, він додає) в борделі: "я був занадто наївний, щоб помітити, за винятком того, що там був самий страшний шум протягом ночі". На цей раз, він поїхав вниз по узбережжю в кабріолеті синій Мустанг. Одна річ не змінився, проте: їжа.

"Шокує не те слово", - каже Юнак. “Але ця ідея кидати багато тепла, багато кислинкою, багато солодощі в їжу, це так, на відміну від того, що роблять європейці – і в цьому не було сумнівів, що це смачно. Це був напад на почуття насправді. Я ніколи не переставав думати про це".

Штайн навіть прослизнула назад у свою стару звичку посилати рецепти в голову кухаря, і крабові тако з Чилі, лаймом і авокадо скоро будуть в його меню. "Це може здатися трохи дивним, приходячи до Барнсу і маючи тако", - каже він, усміхаючись, "ну і що, справді?"



Категория: Новости