Прості способи очищення організму за допомогою буряків


Опубликованно 05.12.2017 02:40

Прості способи очищення організму за допомогою буряків

Новини шоу бізнесу: Буряк є ідеальним інструментом для очищення кишечника і всього організму від шкідливих токсинів.

У нашому організмі йде накопичення шкідливих речовин, токсинів, шлаків. Правильне харчування – перший крок до очищення організму. Проте додаткова регулярна прибирання всередині потрібна: так ми зможемо почистити всі системи, органи, будемо тримати в нормі обмін речовин, уникнемо багатьох захворювань або вилікуємо накопичилися.

Про зашлакованості сигналять і головний біль, безсоння, хронічна втома. Чудово очищає кишечник і печінку буряковий або хлібно-буряковий квас. Таке очищення досить м'яка і не агресивна.

Протипоказання. Тим, у кого є захворювання нирок, сечового міхура, сечокам'яна хвороба, подагра, буряковий квас краще не пити або ж пити з граничною обережністю під наглядом лікаря.

При гострих захворюваннях органів травлення потрібно обмежити вживання цього квасу, оскільки в буряках багато щавлевої кислоти.

Рецепт 1

- 3 буряків;

- 500 г цукру;

- 3 ст. л. борошна;

- 600 г родзинок;

- 5 склянок цукру;

- 300 мл води.

Нарізати кубиками буряк з шкіркою (добре вимивши), укласти в трилітрову скляну банку, додавши борошно і півкілограма цукру. Закрити банку кришкою, на 2 діб помістити в темне місце в кімнаті. Вміст банки двічі в день потрібно струшувати. Через 48 годин у банку покласти кишмиш без хвостиків, додати 5 склянок цукру, воду. На сім діб залишити в теплі для бродіння. Перемішувати раз в день. Через тиждень процідити: має вийти 1 л квасу. Приймати його по 1 ст. л. тричі на день, хвилин за 20 до їжі. Зазвичай за курс потрібно випити 3 л квасу. Далі робиться перерва на три місяці, потім курс повторюється знову. Через рік печінка повинна очиститися.

Рецепт 2

- 2 л кип'яченої води;

- 8 штук буряків;

- 0,8 кг чорного хліба.

Очищений буряк і хліб потрібно нарізати, залити водою, поставити в тепло для бродіння дня на 3-4, перемішуючи квас 2 рази за день. Потім квас проціджують і зберігають у холодильнику. Беруть 2 ст. л. тричі на день, хвилин за 20 до їжі. Тривалість курсу – 1-2 місяці. Через три місяці можна повторити курс.

Буряково-хлібні кваси не тільки очищають печінку, але пригнічують життєдіяльність патогенних мікробів в кишечнику. Крім того, вони володіють проносним ефектом і показані при запорах.

Рецепт 3

- 700 г житніх сухариків;

- 700 г буряків;

- 6 л води;

- 10 г дріжджів;

- 15 г родзинок;

- 250 г цукру.

Очистити буряк, нарізати тонко, запікати в духовці, поки не вийдуть сухарі. Сухарі залити окропом з буряка і хліба, додати родзинки, залишити в теплі для бродіння на один день. Процідити, додати дріжджі і цукор, настоювати ще 12 годин. Готовий квас ще раз процідити, розлити по ємностях. Зберігати в холодильнику. Приймати 2 ст. л. тричі на день, хвилин за 20 до їжі. Тривалість курсу – 1-2 місяці. Через три місяці можна повторити курс.



Категория: Здоровье