Повільно-приготований лук-порей паппарделле з хрусткою білою квасолею і лимоном


Опубликованно 11.01.2018 05:28

Повільно-приготований лук-порей паппарделле з хрусткою білою квасолею і лимоном

Немає їжі, я можу проповідувати благу звістку про більш ніж макаронів. Апетитне жувати, шовковистим соусом, який обіймає кожен шматок ... він вариться в трохи більше 10 хвилин, це неперевершений засіб для смаку і насичує апетит у будь-який час року (але краще всього, як місяців рости холодніше).

Як молодий шеф-кухар, я витратив багато часу на кухні, які виступають за італійську кухню, тому я готую закорінена у традиції. Є п'ять речей, які я там дізнався про приготування пасти. Для захоплених кулінарів, любителів макаронів і італійці, все це буде нове, і багато з них мають свої власні ідеї, але ці речі, які працюють для мене:

1 води. Приготування їжі вода повинна бути солоною, як море, і там має бути багато – 1 літр на кожні 100 г пасти. Найголовніше, вона повинна бути на кипіння, коли ви додаєте макарони, так макарони прохолодною водою.

2 Аль денте. Паста продовжує варитися в гарячий соус і навіть більше, як він сидить на тарілці. Я готую мою хвилину чи так під точно, як мені подобається, просто, перш ніж вона потрапляє Аль денте.

3 залишаємо чашку приготування води. Перш ніж злити макарони, недоговорюють чашку води, додати в соус пізніше. Крохмаль допомагає зібрати разом макарони і соус.

4 змішайте. Я завжди додаю макаронами в теплій сковороді соус. Я змішую їх разом з дерев'яною ложкою або щипцями, після чого я додаю трохи води, в якій варилася паста. Я не любитель макаронів і соус подають окремо.

5 олії. Більшість моїх соуси на рослинній основі, так що я щедрий з кількістю оливкової олії я додаю (це не стільки потрібно з соусами, що містять молочну чи м'ясну). Він додає аромат, пишні текстури і деякі багатство. Повільно-приготований лук-порей паппарделле з хрусткою білою квасолею і лимоном

Обслуговує 44 великі leeks50g butterSalt і чорний pepper400g банку з білою квасолею, drained400g pappardelleA жменю зелених оливок, обкурені і choppedA кілька гілочок basil1 lemon50g пекоріно, тертого

1 розріжте цибулю-порей навпіл уздовж, потім добре промити під холодною проточною водою. Порізати корінь і потім зрізаємо жорсткі зелені зверху, а потім розрізати цибулю-порей навпіл, даючи вам велику довжину, що цибуля-порей не надто відрізняється від паппарделле.

2 нагріти олію у великій сковороді, додайте цибулю-порей і покласти на повільному вогні. Варіть, поки цибуля-порей м'які, шовковисті і не просмажаться. Добре сезон.

3 Промокніть злиту квасоля насухо паперовим рушником і сезону їх добре. Поставити ще один невеликій сковороді на сильному вогні, додати трохи оливкової олії і, як тільки вона стане гарячою, додати квасолю. Варити кілька хвилин, весь час помішуючи, поки квасоля не стане хрустким зовні. Дивитися, як один або два може Pop і Bounce з каструлі.

4 Як тільки цибуля-порей готують, приносять велику каструлю підсоленої води до кипіння і варити макарони до Аль денте.

5 між тим, додати оливки, цибуля-порей і сльоза в більшості базилік, додайте цедру половини лимона і сік цілого лимона і трохи підігрійте.

6 після того, як паста звариться, злити її (залишаючи чашку приготування води) і додати в каструлю з пореєм. Додати хорошу ґрати пекоріно і перемішайте, щоб змішати все разом. Закінчити з останнім з листя базиліка і деякі стружкою пекоріно. Ганна Джонс-шеф-кухар, письменник і автор сучасний спосіб поїсти і сучасний спосіб готувати (четверта влада); annajones.до.Великобританія; @we_are_food



Категория: Новости