Як я провів літо поїздка перетворилася у великий ванільний скибочку смак тіста


Опубликованно 12.02.2018 00:38

Як я провів літо поїздка перетворилася у великий ванільний скибочку смак тіста

Я почав літньому роман із стара любов, і вона була дуже смачна. Відносини був відновлений під час довгої подорожі автомобіля між Канберра і Аделаїда-Хіллс в невеликому місті Балраналд в районі Риверина нового Південного Уельсу. Мій чоловік Тім був за кермом, двоє маленьких дітей на заднє сидіння – і у мене в руках перший шматочок ванілі я купила років.

З моменту, коли я взяв його зі свого паперового мішка, я знав, що це ванільний скибочку був чимось особливим. Тісто було славне запечений коричневий, заварний крем був сонячний жовтий свіжого жовтка, і пахло справжньої ванілі. Там були шарами тонко нарізаний мигдаль відпочиває щільно між заварним кремом і його захисні тісто. Цей ванільний скибочку був одним з кращих, які я коли-небудь мав. Я задавався питанням, якщо вона могла б бути битим, і тому був взятий курс на те, що стало відомо як великий ванільний смак тесту шматочок.

'Тісто було славне запечений коричневий, заварний крем був сонячний жовтий свіжого жовтка, і пахло справжньої ванілі.' Фото: Лаверті Джолін

Ванільний скибочку, сильно змінилася за ті роки, що я спочатку була одна в дитинстві під час шкільних канікул в майстерні батька. Щоб тримати мене тихо за додаткові 15 хвилин, тато завжди мене ванільний скибочку, коли вантажівка перекур скочила з численними шедеврами для працівників. Ці шматочки ванілі був яскраво-жовтий з рожевою глазур'ю, загорнуті разом, так щільно їх площа краю стали закругленими і хлюпав. Вони були дивовижні. 20 кращих рецептів торта: частина 1 Детальніше

Сьогодні, як це було на перекур Ван, ванільний скибочку великого бізнесу. Це особливо актуально для багатьох малих міст, які покладаються на своїх пекарнях, залучати мандрівників до головної вулиці. Багато будуть виходити з їх шляху, щоб подорожувати через місто з великої пекарні, яка знаходиться, як наша подорож закінчилася в сільському селищі Ouyen в Mallee регіоні Вікторія.

Mallee хлібобулочними Ouyen очікувані жирний жовтий знак, який запрошує Вас в "будинок ванільний скибочка". Сама пекарня масивний, і його асортимент хлібобулочних виробів може змагатися з будь-який великий місто хлібобулочними виробами. Важко було не відволікатися на інші апетитним частуванням, але я прийшов за ванільний скибочку.

Заварний крем був такий блідий він був майже білий, і з густої білої глазурі він виглядав трохи виснаженим. Ніж не зміг пробитися крізь щільні тісто не роблячи опуклість заварні з сторін. Корпус зріз був розчаровує, але сам крем був неймовірний. Він мав чудовий ванільний смак в зернах, який був вершковим і смачним. При цьому колір може бути м'яким, смак був, але нічого.

У той час як колір може бути м'яким, смак був нічого, але.' Фото: Лаверті Джолін

Репутацію багато ванільний скибочку поширюються швидко, і допомагає начебто Гері Лам. Лікар вдень і любитель їжі рецензент в інший раз, Лам знає, що йому подобається в шматочок ванілі – який каже, що він "Австралійська легенда" – і він розглянув кілька на своєму блозі. За даними Лум:

Тісто має бути тонким, але не настільки замусолены, що коли ви кусаєте його, він не тріскається і створює лупиться сніжної бурі. Я не фанат білою глазур'ю з шоколадними завитками. Такого роду крутістю немає місця на ванільний скибочку.

Я не згоден з Ламом на цьому фронті. Я люблю листкове тісто на шматочок ванілі і шоколаду мрячить просто зробити його ще смачніше. Абсолютно ванілі шматочок нашої недавньої поїздки вийшов з Белэр в Аделаидских пагорбів, невелика, але галаслива пекарні, яке зробило його Меккою для паломників шматочок ванілі. Заварний крем густий і вершковий, з ванільним смаком. Хрустке тісто і текстуру має прекрасний кінець біти з круасана, вміння булочника дізнався під час свого учнівства під французького кондитера. Павлова: чудове блюдо Австралійське Детальніше

Джейсон Спенсер, булочник і власник банан Бугі, пояснює, що завитки називаються оперення, і вони можуть означати різницю між перемогою і поразкою великий шматочок ванілі змаганнях. Facebook Твіттер Пинтерест За лаштунками банан Бугі пекарня як Джейсон Спенсер робить свій знаменитий ванільний скибочка

"Перший рік ми вступили у змагання верхній placegetters все шоколадне оперення", - сказав він мені. “У нас була звичайна, тому ми вирішили спробувати очоси на наступний рік. Звісно, судді не люблять шоколад оперення в тому році, тому всі переможці були прості обмерзання! Це дуже суб'єктивно".

Так як я був на великий ванільний смак тесту шматочок, у мене було так багато людей кажуть мені, де вони думають, що найкраща ванільний скибочку можна знайти. В основному, вони в крихітній глибинці міст або може бути знайдений в убогому маленькому приміському магазини. Це було нагадуванням про те, що солодкі частування чекають тих, хто готовий зупинитися і подивитися навколо. Що ви думаєте робить хорошу ванільний скибочку? І де краще в Австралії? Розкажіть нам у коментарях – ми можемо використовувати деякі відповіді в окремому стовпці



Категория: Новости