Нова Чорнушка Лоусон торт для нашого 200-го випуску – інші рецепти на свято


Опубликованно 11.03.2018 05:26

Нова Чорнушка Лоусон торт для нашого 200-го випуску – інші рецепти на свято

Їжа і напої Спостерігач Нова Чорнушка Лоусон торт для нашого 200-го випуску – інші рецепти на свято

В ознаменування 200-й випуск харчової спостерігача помісячно, кращі кухарі та кулінари пропонують страви підійде з нагоди будь-якого спеціального випадку Найджелла Лоусон, Натан Аутло, Фергюс Хендерсон, Ганна Джонс, Джорджіо Локателлі Сонце 21 січня 2018 11.00 МСК Поділитися на Facebook Поділитися на Twitter Поділитися по електронній пошті Подивитися інші варіанти обміну Поділитися на LinkedIn Поділитися в pinterest Поділитися на Google+ Поділитися на whatsapp Поділитися на Посланника Поруч

ВФМ 200 Найджелла Лоусон Светр крем та інші оповідання Оформлення: Шеріл Контех Волосся і макіяж: Тріша Вулстон використовуючи Деліла та косметики від Schwarzkopf Нігті: Bunk?czi Анетт Фото: Філ Фіск для спостерігача Підсмажений зефір найджелла Лоусон і ревенем торт

Мені довелося побігати-UPS, щоб цей торт, перш ніж вибрати один, який підходить для святкування ВФМ 200. Я хотів, солодкість, світло і красу: торт, який відчував себе особливим. І це зовсім відчути себе особливим, не тільки, щоб поїсти і подивитися, але і зробити. Я відчув себе ободренным до більш химерним створенням, ніж я зазвичай печу, але не надто гострою і складною. Це не кожен день, випічка – не святкувати кожен день свято – але збивати яєчні білки, щоб зробити зефір глазур (натхнення, за що я дякую завжди випромінює сяйво, постійно надихаючих американських Бейкер-детектив Стелла парків, Автор стислому BraveTart), витягувати із снігових піків, і тостів з паяльною лампою приніс таку посмішку викликають елемент грайливості в кухню, що сам акт створення він відчував, як невід'ємна частина свята для мене.

Сам торт був особливою проблемою. Я хотів використовувати жовтки від шести білків, необхідних для боротьби з ожеледицею. Я не хочу будь-яких втрат. Але торти з жовтками можуть бути важкими, і я знав, що повинен придумати ніжні губки. Додаючи лимон-скисле молоко, олію і борошно робить цей торт небесно світло. І мені подобається ідея торта, створеного спеціально для цього випадку, ніколи не достатньо, як це раніше. Я заповнив його з ревенем, сезонні ревінь, sherbetty і червоно-коричневий рожевий, його терпкість, додаючи необхідні кислий-краями, зверніть увагу на п'янку солодкість зефіру.

З Днем народження вітання ВФМ, і спасибі, що дозволили мені бути частиною цього.

Скорочення на 10 slicesFor ревінь layernew сезону ревінь 500gcaster цукру 100г

Для cakeeggs 6 великий, в номері, temperatureunwaxed лимон 1 повний жиру молоко 100 мл, при кімнатній temperaturecornflour 25 р простий борошна 100 г розпушувач 2 ч. л. соди ? ч. л. сипучих морської солі ? чайної ложки цукрової пудри 150 г олія рослинна 150 мл, плюс ще для змащування форми

Для icingegg білки від яєць вище цукрової пудри 350г сипучий морської солі ? чайної ложки крему Тартар ? tspvanilla екстракт 2 ч. л.

Почніть з приготування ревеню. Розігріти духовку до 200c/газ-6. Розріжте обробкою ревеню близько 5см довжини, якщо вони тонкі, товсті, то розрізати на приблизно 2,5 см шматочки. Покласти в вогнетривке блюдо, в якому вони зможуть сидіти в одному шарі – я використовую 23см квадратна з термостійкого блюдо і посипати 100 г цукру. Добре перемішати руками, залишаючи ревінь в один шар, потім накрити блюдо фольгою, запечатування краю і запікати в духовці протягом приблизно 30 хвилин до готовності, але все ще тримаючи свою форму.

Зніміть фольгу і залиште страву з ревеню на одну сторону для охолодження. Увімкніть духовку до 170c/газ-3. Лінія днища 2 х 20см вільно дном сендвіч банок, і злегка змастіть боку.

Відділити жовтки від білків і помістіть білки у велику миску (або чашу окремостоячий змішувач), а жовтки в іншу. Накрийте миску білого кольору з плівкою і покласти в одну сторону, у той час як ви перемішати і спекти торт.

Дрібно натерти цедру лимона і додати в миску жовтки. Відміряємо молоко, сік лимона і додати 2 х 15 мл ложки соку в молоко і залиште постояти. Змішайте кукурудзяну борошно, борошно, розпушувач, соду і сіль і відкладіть це поки, теж.

Додати 150 г цукру і масло в жовтки і збити на середньо-високій швидкості протягом 3 хвилин, коли суміш буде багатою, блискучою і хвилястою. Насправді, це схоже на славний майонез.

Не перестаючи збивати, але трохи повільніше зараз, акуратно вилити і очистити тепер кисляку, і продовжуйте збивати до однорідної маси, суміш виглядає як заварний крем на даному етапі. Нарешті, знаю більш обережно, поступово ложкою в сухі інгредієнти. Раз на використовуйте лопатку, щоб очистити вниз боку, і скласти все акуратно, разом, перед діленням повітряна суміш між підготовлені формочки. Випікати близько 20 хвилин, коли тістечка піднялися екстравагантно, вершини золотисто-коричневого кольору; вони будуть відчувати себе м'які і пухкі на дотик, але тестер торта повинна виходити чистою.

Підсмажений зефір Чорнушка і ревенем торт. Рецепт страви і опорою оформлення: Поллі Уебб-Вілсон. Фото: Ромас Фурд для спостерігача

Зняти на решітку і нехай торти охолонути у формочці протягом 15 хвилин, перш ніж дуже обережно виявляється. Вам потрібно, щоб послабити краю з допомогою невеликого шпателя, який провернув в першу чергу. Ці ніжні губки, тому не поспішайте або бути грубим. Обережно зніміть накладки папери.

Після того, як випічка повністю, абсолютно холодною – яка займе близько години – можна зробити глазур. Але по-перше, здерти чотири смуги для випічки, пергамент, роздушіть їх, потім дістають їх і зробити контур квадрата з них на стенді торт. (Це, щоб зупинити вас, що покриває торт стенд з липкою глазур'ю зефіру пізніше. Це може звучати гав, але я б не радив вам пропустити цей крок.) Розмістіть один з коржів на нього зверху вниз. Крім того, зараз саме час підняти шматочки ревеню з сиропу на тарілку (і так, є гарна причина не робити цього раніше).

Отже, для глазурі: вийти на високий пан, що ви можете сидіти у білих свій велику чашку про' о (без дно миски стосувалося води) і підігріти трохи води в ньому поки тільки про те, щоб прийти до кипіння. Змішати 350г цукру, солі і винного каменю разом і додати в яєчні білки. Потім сядьте в миску на вершині каструлю, так що обережно нагрівають на ледь киплячої води внизу, і, тільки використовуючи повітряна куля віночком (переконавшись, що він ретельно вимиті і знежирені), продовжувати збивати близько 3 хвилин, щоб розчинити цукор. Я не можу сказати, що це важко зробити, але ви дійсно можете це відчути на вашій руці. Я завжди радію, коли мій 3-хвилинний Таймер гасне.

Як тільки цукор розчиниться і не мати гладку непрозору суміш, яка тепла на дотик, вийміть миску з каструлі. Збийте на високій швидкості протягом 5 хвилин з окремо стоїть змішувача, і протягом 6-7 хвилин, якщо, використовуючи електричний ручний віночок, коли білі будуть дуже, дуже товстий і смішний об'ємним.

Нарешті, збийте в 1 чайну ложку ванілі, і коли вона включена, віночок у решту ложку, потім дати добре складаються вручну, щоб переконатися, що кожен біт змішується.

Ложка щедре кількість зефіру глазур на торт чекає, і рівна прямо до країв торта, так що у вас є шар близько 1 см завтовшки. Отже, покриття цього з ревенем, але залиште приблизно півтора сантиметра по периметру краю. Ви, можливо, захочете, щоб кінчик злегка ревінь плити при передачі зрізи, щоб переконатися, що ви залишити якісь об'єднання рідина позаду.

Зверху другим коржем, правильно, і використовувати тільки під половиною глазурі, залишився в мисці, щоб покрити вершину, просто йдучи по краях. Потім ретельно розподіліть залишилася глазур густо з боків, залишаючи трохи в миску – до тих пір, поки весь торт повністю покритий.

Занурити пальці в трохи пудри залишилося в чаші, а потім промокніть верх і боки торта, злегка потягнути вгору шипи marshmallowing обмерзання. Акуратно вийміть смужки паперу, і ущільнення нижньої частини торт з будь залишилася глазур'ю якщо вам потрібно.

Тепер беремо десь торт можна спокійно розпалити вогонь. Запаліть паяльну лампу і, тримаючи її досить поряд з тортом і з не надто боязкий полум'я, тост зверху і з боків глазур'ю.

Я знаходжу цей торт краще нарізати, якщо залишити постояти перед подачею на стіл; 1-2 години-це нормально, хоча він мене влаштовує завжди, щоб вона була готова за 3-4 години до мені потрібно це. І треба щедро нарізати, як і у всіх листкових тортів. Монкфиш Натан Аутло на кісточці з розмарином і апельсиновим маслом

Натан Аутло. Фото: Філ Фіск для спостерігача

ВФМ завжди зібрав в собі найкраще з традиційної кухні з усім, що цікаво і Ново, тому я розробив моє блюдо, щоб відобразити це. Традиційно приготування риби на кістки дає додатковий аромат і перестає плоть від усадки, при додаванні фруктів на основі олії може здатися дивним, але, по суті, підсилює смак риби дуже добре.

Служити 4

морський чорт хвіст 1.2–1.5 кг на кістки, зачищена від сухожиль і шкіри соняшникова олія 100 мл апельсина дрібно терта цедра 1 кайенский перець ? ч. л. розмарину 1 ніжна гілочка, листя збирають і дрібно choppedsea сіль і мелений чорний перець

Для розмарину і апельсина butterrosemary 2 столові ложки, подрібнений часник 2 зубчики часнику, очищені і дрібно нарізані цибулю finelyspring 12, підстрижені і тонко choppedoranges дрібно терта цедра 2 несолоного вершкового масла 250г, softenedolive масло накрапувати

Морський чорт Натан Аутло на кісточці з розмарином і апельсиновим маслом. Фото: Ромас Фурд для спостерігача

Покладіть брокколі в миску і додайте масло, апельсинову цедру, кайенский перець, розмарин, сіль і перець. Перевернути рибу так, щоб вона покрила все закінчиться, накрийте харчовою плівкою і залиште маринуватися в холодильнику протягом принаймні 2 (або до 6 годин.

Щоб зробити масло, покласти розмарин, часник, зелений лук і апельсинову цедру в миску. Додати розм'якшене вершкове масло і змішати разом, поки рівномірно не змішано. Приправити сіллю і перцем за смаком. Відкладіть поки не необхідний.

Якщо Ви не барбекю, світло ваш шашлик не менше 30 хвилин, перш ніж ви плануєте приготувати або розігріти гриль до середньо-гарячої. Коли вугілля розкалилися дочиста або грилі готовий, зняти рибу з маринаду і викласти на сітку для барбекю або мангал для одягу. Готувати протягом 4 хвилин, потім переверніть рибу і готуйте ще 4 хвилини. Зніміть і відкладіть, щоб відпочити на зігрітий лоток.

Щоб служити, ківш ложки вершкового масла рівномірно по морський чорт хвіст і повернути в барбекю або гриль на кілька хвилин, поки масло розтане. Підняти рибину обережно з підносом і на підігріту тарілку, потім полити розтопленим вершковим маслом і будь-яким соком з піддону. Служити в центр столу і нехай всі пригощаються. Мені подобається служити це з молодою картоплею і фенхелем на грилі. Смажена качка фергус Хендерсон з качкою-сало пюре, качка, субпродукти тост, редис, Крес-салат і хрустка качка і салат

Фергюс Хендерсон. Фото: Філ Фіск для спостерігача

Я не можу придумати кращого способу відсвяткувати, ніж їж птицю з голови до перетинчастих ніг. Ви почнете з оффали тост, щоб підбадьоритися в даки роді, то різкого скорочення салат розкоші, ті крупиці каперси і корнішони, забезпечуючи необхідні "neaugh" фактор.

Я додам, що качиний жир дуже добре для вас, тому все в Гасконі живе так довго, значить це свято дак і життя.

Служити 4duck 1 звичайного розміру, з потрухами

Для шлунок хрусткі duckduck, ноги, крила, neckcoarse морською сіллю handfulground Булава ? tspground запашного перцю ? tspgarlic 4 зубчики, slicedsage півпучка, дрібно нарізані.надані качиний жир птиці (див. інструкцію)качиного жиру 1 резервний котел

Для saladradishes близько 20, в ідеалі англійський сніданок редис з листям, промивають thoroughlywatercress великий пучок, листя onlylilliput tbspcornichons каперси 1 жменя, choppedred 1 цибулина, тонко slicedgarlic 1 зубчик, ретельно mincedextra оливкової олії 150 мл лимонного соку діжонської гірчиці 1 tspwhite винного оцту ? чайної ложки

Для mistport качка або коньяк буль акції (див. нижче)

Для stockduck крило поради і backboneleek 1, нарізати chunkswhite цибулина 1, halvedcarrot 1, нарізати chunkswhole перцю 1 ч. л. чебрецю і лавровий пучок

Для качиного жиру mashpotatoes 4 великі пряжених жирів з корони (див. інструкцію)листя шавлії 1 чайна ложка, подрібнений часник 2 зубчики часнику, фарш

На качку-тельбух toastbanana 1 цибуля-шалот, дрібно choppedgarlic 1 зубчик, листя mincedthyme 1 щіпка, нарізаного качиного жиру, 2 ст. л. портвейну здоровий буль качиної печінки і heartbrandy здоровий буль масло ручка білого хліба 4 невеликі шматочки, половинки, кірки видалені

За день до цього: мішок нутрощів, який лежить всередині качки, послужливо зібрані м'ясник, має важливе значення. З цього мішка, видалити шию і потрухи і помістіть їх в керамічну або пластикову миску. Покласти печінку і серце на одну сторону для завтрашнього дня.

Видалити ніжки і крила від птиці. Відрізати кінчики крил і поп їх на лоток для запікання, які ви незабаром будете використовувати. Додати кінцівок до миски з шиї і зоб і сезон щедро з великої морської солі, мускатний горіх, запашний перець, часник і шавлію. Добре перемішайте, накрийте і залиште на ніч в холодильнику.

На вашому складі. Сніп з пташиного костяка та додати його в лоток для запікання, де кінчики крил чекають. Встановіть отриману корону в сторону на завтра. Запуск залишків через гарячій духовці при 200С/газу позначки 6 по 20 хвилин, або так, до коричневого. Це не точна наука, але Браунінг буде додати глибину смаку до отриманого акції.

Зніміть обсмажені шматки з каструлі і залишаємо жиру. Помістіть їх у велику каструлю з цибулею-пореєм, цибуля, морква, перець і трави пучок. Залити водою і кип'ятити на слабкому вогні пару годин, поки бульйон не стане насиченим і ароматним.

Фергюс Хендерсон смажена качка з качка-жирна маш. Фото: Ромас Фурд для спостерігача

У день вашого свята: вам знадобиться для виведення жиру з вашого дебела птах, для confiting крихтою і для картоплі. Обрізати зайвий жир з короною, особливо частки жиру всередині, і помістіть в невелику каструлю пару столових ложок води. Варіть на повільному вогні, поки жир станув і вода випарувалася. Процідіть отриманий топлений жир, щоб приєднатися до маленької вчорашнього перегону.

Пил пряна сіль з кінцівок і глотки, помістіть їх в каструлю і залийте захищені жиром, занурити. Якщо ви виявите, що там не вистачає можна доповнити трохи купив качиний жир, але в ідеалі ми шукаємо замкнутий контур качки. Довести до ніжного, кипіння на середньому вогні, потім поставте каструлю на середній духовка 190С/газ 5 протягом 1 години, поки м'ясо не стане м'яким, але не розвалюється. Вийміть шматки, помістіть їх на решітку і залиште остигати. Поверніть високу температуру трохи, потім поверніть їх в духовку на решітку на 40 хвилин. Вони повинні бути дивовижно хрусткою. Вийняти з духовки і відкладіть в сторону.

Зробити Вашу корону качка: проколіть його всюди з гострою виделкою, щоб дати шлях до порятунку для всіх прекрасних жиру під шкірою. Натерти сіллю і перцем. Помістіть корону, шкірою вниз, в піч-доказ сковороді на середньому вогні і обсмажте до рум'яної скоринки на кожній стороні, поки шкіра блідо-золотистий і хрусткий на дотик, і жир розтане на сковороді. Вилити жир, і заповідник. Поверніть головку шкірою вгору і поставити деко в розігріту середньо 190С духовку/газ-5 за 20 хвилин до хрусткої скоринки зовні, але рожевими всередині. Рідкісна качка-це не мета, це не буде приємно. Ми шукаємо приємні рум'яна. Вийняти з духовки і відпочити протягом ще 20 хвилин.

Коли голівка знаходиться в духовці, у вас є ще два завдання для виконання: зробити свій Качиний жир Маш, а маленькі тостики субпродуктів. Ви можете відчути, що час трохи жорсткий, і якщо так чистити картоплю напередодні ввечері дасть вам деяку перепочинок (досить мати святковий тотъ приготування коньяку). Якщо ви хочете підготуватися таким чином, пам'ятайте, важливо тримати очищену картоплю у воду, інакше вони знебарвлюватися.

Варіть картоплю в солоній воді до розм'якшення, потім злийте воду і розімніть разом з приблизно 4 столові ложки захищені гарячого качиного жиру від корони, нарізаний шавлія, подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Відкладіть, зберігаючи тепло, в той час як ви робите грінки.

За потрухи тост, піт шалот, часник і чебрець, качка 1 ст. л. жиру на повільному вогні. Коли вони напівпрозорі, додати порт і варіть, поки рідина не зникла. Помістити в чашу блендера і протерти сковороду. Збільште вогонь і смажте серце і печінку протягом однієї хвилини або менше з кожного боку, до цих пір червоніючи. Гасимо каструлю з бренді, потім додати ці маленькі крупинки радості в блендері разом з вашими суміші порту. Почекайте, поки вони злегка теплі, а не гарячі, і бліц з ручкою олії. Розтопити решту столову ложку качиного жиру на середньому вогні і обсмажити шматочки хліба до золотистого кольору. Дати трохи охолонути, потім намазати суміш субпродуктів. Сіль за смаком. Були ваші гості, щоб отримати їх в даки настрій, поки ви готуєте салат і качку туман.

У великій мисці, розірвати гриміли дак кінцівок, шиї і зоб у укусу розміру шматки. Деякі з них будуть більше, деякі менше, залежно від характеру деталі. Цей чудовий текстурних змін-це добре. Додайте до цього весь редис з листям, Крес-салат, каперси і корнішони і нарізану цибулю. В маленькій баночці, несущимися разом з часником, оливковою олією, лимонним соком, гірчицею та оцтом. Вилийте половину в цьому вінегреті над салатом, зберігши половину на майбутнє – це Сент-Джон вінегрет, який ми використовуємо всілякі салати. Енергійно перемішайте разом, поки все не радісно покриттям. Поставив чашу на стіл.

Одного разу відпочивали, корону зніміть зі сковороди. Поставити сковороду на середньо-сильному вогні і влити пару ополоників акцій. Закінчити з буль портвейну або бренді, в залежності від того, у вас в руці від попереднього напою. Бульбашка, щоб спалити алкоголь, потім зняти з вогню. Ви не хочете скоротити до важких підливою або jus, цей туман дак це тільки в зволоженні.

Нарізати грудки, подавайте на маш жестом туман качка. Як ви ложку рідини понад, майте на увазі, це повинно бути густа хмара, а не злива. Дозволяють людям, щоб допомогти собі в супроводжують салат. Свято багатьох – все – частини. Багатошаровий Ганна Джонс райдужна овочева запіканка

Ганна Джонс. Волосся і макіяж: Уляна Sergot, використовуючи Даніел Філд і доктор Хаушка; Веселка мангольд, що поставляються адррес natoora. Фото: Філ Фіск для спостерігача

Я вдячний за підтримку ВФМ дав рослинна їжа і їжа без м'яса. Підтримуючи традиційні кулінари, журнал теж далекоглядними. Цей конкурс-моя версія багатий картопляний пудинг я їла цієї зими на хльостко холодний день в Стокгольмі. Я вже згадував, у тому числі копчена вода тут – це не обов'язково, але це додасть дуже приємний димчастий, зверніть увагу на спокійний вершковий заварний крем (я купую Хален Мон). Можна, звичайно, просто залишити його, або якщо у вас є, використовувати замість копченої солі до сезону. Також варто відзначити, що міцний торт олова з хорошою шумоізоляцією тут необхідна, щоб зупинити будь заварний екранування – це глибоке блюдо gratin буде працювати, якщо ваш формочках не до цього.

Обслуговує 6-8butter 30г, розтопленого, плюс додатково для greasingonions 2 середніх, очищених і тонко slicedbeetroot 500г, peeledwaxy картопля 1 кг, peeledsweet 500г картопля, peeledchard або інша зелень невеликий пучок

Для custardeggs 4 сметана 200 мл цільного молока 300 мл води 2 ст. л. копчена, опціонально кріп великий пучок

цільнозерновий або солодкий шведський гірчиці служити

Змастіть 23см весна форма для торта з маслом. Нагрійте сковороду на середньому вогні і додати ? частину вершкового масла і цибулю, після того, як вони почали шипіти, зменшити вогонь до мінімуму і готувати їх повільно, час від часу помішуючи близько 20 хвилин, поки вони м'які і солодкі, але не коричневий.

Багатошаровий Ганна Джонс райдужна овочева запіканка. Фото: Ромас Фурд для спостерігача

Потім розрізати буряк на часточки ?cm потім варити їх протягом 10 хвилин у киплячій підсоленій воді, Вимкнути вогонь і залишити їх в каструлі ще на 10 хвилин, щоб продовжити, щоб пом'якшити.

Порізати картоплю кружечками такої ж товщини, як буряк і нарізати солодкий картопля трохи товщі, потім готувати як у великій каструлі з киплячою підсоленої воді протягом 5 хвилин. Як тільки цибуля розм'якшиться, висипте в миску і тримати каструлю використовувати для чард. Приготувати мангольд, смуги листя від стебел і добре промити. Дрібно нарізати стебла і дрібно наріжте листя. Покласти трохи олії в каструлю і додати черешки і варити протягом 3-4 хвилин, перш ніж додати листя і варити ще 2-3 хвилин, поки мангольд не зів'яне.

Розігрійте духовку до 180c/газ-4. Щоб зробити ваш заварний крем, збийте яйця в миску і додати крем-фреш, молоко, хороша молотарка перцю і дрібку солі, і курив води, якщо ви використовуєте його, і добре перемішати. Кріп дрібно порубаєте.

Після того, як всі приготовані овочі, починаємо шар випічки. Спочатку покладіть половину картоплі на дно кексу, перекриваючи їх небагато, зверху викладіть ? частину цибулі, ? кропу. Наступний шар буряк, потім ще ? лука, а потім кріп, потім шар солодкої картоплі, цибулі й кропу, і, нарешті, приготований мангольд закінчуючи останнім з цибулі і кропу. Покладіть другу половину картоплі зверху, а потім повільно залити заварним кремом по крупицях.

Поставити випікати в своїй консервній банці на деко і поставити в духовку на 1 годину, поки картопля зверху коричневі і шампур виходить чистою. Гречані равіолі Джорджіо Локателлі з картоплею та ікрою

Джорджіо Локателлі. Пзо оформлення: Вікі Окружної ... Фото: Філ Фіск для спостерігача

Версія цієї страви був спочатку створений для декадентської вечеря для Донателли Версаче з Каньє вестом і Мерайя Кері. Тема їжі була чорно-білою. Визнаючи, що ВФМ читачів, навіть тих, хто святкує 200-й випуск, не може мати Версаче розміру бюджетів, я зменшив ікра для простого смертного обсяги, а також пропонує розкішний поворот з грибами.

Подають 4 гречана макаронні вироби'00' борошно 300 г гречаного борошна 200 г гарячого молока 40 мл яйця 3-4 цілому, плюс 2 yolkssalt 3г оливкова олія 5 мл

Для олія sauceshallot 1, тонко slicedwhite вина 200 мл білого винного оцту 25 мл лавровий лист 1 горошини чорного перцю, 2 ягоди ялівцю 1

вершки 50 мл масло вершкове 400 г (нарізати кубиками 1см за день до використання і зберігати в холодильнику)

Для картоплі raviolinew картопля 350 г масло вершкове 100 р, dicedrosemary 1 sprigsalt і мелений чорний pepperbuckwheat макаронних виробів 1 Кількість рецепт (див. вище)1 яйце, збите, чистити pastabutter 500мл соус (див. вище)ікра 100gchives 1 невеликий пучок, нарізаний

Щоб зробити гречану пасту: змішайте в мисці борошно і додати тепле молоко. Додати інші інгредієнти і перемішати до включено. Кількість яєць залежить від типу використовуваної гречаного борошна, так почніть з меншими витратами і додати, скільки вам потрібно. Прес-в бік чаші. Нарізати на четвертинки і друку в компактні кулі. Кришка в харчову плівку і дайте йому відпочити протягом принаймні 2 години або на ніч у холодильнику.

Розкачайте перший кульку тесту качалкою (зберегти решту накрити вологою ганчіркою), поки не буде близько сантиметра завтовшки, і буде проходити через макарони машина з комфортом (якщо вона занадто густа паста машина буде використовувати стільки сили, щоб це пережити, що це призведе до пошкодження машини і видавити занадто багато вологи в процесі, так що паста буде сухою). Там не точне число раз вам доведеться годувати макаронами через машину – кожен раз, коли ви робите це, це може бути трохи відрізняється (і не кожна машина макаронних виробів має таку ж кількість налаштувань), але використовуємо наступні кілька кроків в якості керівництва, і через деякий час ви отримаєте повісити рухомого макарони, і відчувати свій власний шлях.

Поставте машину на першу (товстий), то годувати макаронне виріб через, повернувши ручку однією рукою і підтримуючи бабла, як це відбувається з іншими. Змініть другий параметр, і знову поставити його через. Повторіть ще 2-3 рази, приймаючи налаштування вниз кожен раз. Не хвилюйтеся, якщо паста виглядає трохи стрики, це повинно зникнути, як ви носите на ньому.

Потім складіть смугу пасту назад на себе, поставити машину назад на перший параметр і покладіть пасту. Повторити 3-4 рази, знову беручи налаштування вниз кожен раз, і ви побачите, що паста починає набувати блиск. Як він починає ставати більше, ви побачите, що у вас є, щоб витягнути його дуже обережно, так що це не гармошка. Вам не потрібно, щоб пил його з борошном, якщо ви відчуваєте, що він занадто м'який і, швидше за все, дотримуватися і дуже багато стрейч.

Тепер вам потрібно розрізати смужку навпіл. Тримайте одну половину накрити вологою ганчіркою, потім складіть довжину другої смуги в три, в результаті один кінець, а інший поверх цього, так що макарони такої ж ширини, як і машина. Розкачати його качалкою, так це не більше, ніж на півтора сантиметра завтовшки, а потім поставити машину назад на перший параметр і годувати макаронами по – навпаки в цей раз, тобто ширину, а не вздовж. Ідея зміни напрямку-це поставити рівні еластичність і міцність протягом паста. Годують її через цей шлях, приймаючи його два або три параметри, як ви йдете.

Нарешті, складіть пасту назад на себе, а потім поставити машину на першому місці, і прийняти його знову через налаштування до товщини приблизно 1,5 мм. Тепер макарони повинні бути красивими і блискучими, без ліній в ньому, і ви готові використовувати його для того, щоб зробити макаронні вироби. Краще всього використовувати кожен лист, як тільки він буде готовий, перш ніж почати котитися інше тісто.

Якщо у вас немає паста машини, зняти плівку з охолодженої пастою і почати, щоб згладити тісто рукою, потім використовуйте качалку, щоб розкачати до тонкого шару 1мм.

Щоб зробити масло соус: покладіть цибулю-шалот, біле вино, оцет, трави та спеції разом у великій каструлі і дайте провину скоротити вдвічі.

У глибокому сотейнику, теплий скорочення шалот і 2 столові ложки жирних вершків. Нехай це скоротити вдвічі.

Каструлю зняти з жару, але перебувати поруч з ним. Повільно збийте в холодну нарізане кубиками вершкове масло. Не додавайте більше вершкового масла, поки попередня не майже розтанув.

Перевірте температуру сковороди, то це повинна бути ні занадто гарячої, ні дуже холодною, інакше масло може розколотися.

Продовжуйте додавати кубики вершкового масла, збиваючи, поки у вас є необхідна кількість. Якщо масло починає спліт або якщо він занадто густий, додайте трохи гарячої води. Сезон і пройти через дрібне сито в контейнер. Тримайте його в теплому місці.

Щоб зробити картопляні равіолі: відварити картоплю в мундирі протягом приблизно півгодини, потім очистити поки ще теплою і покласти в кухонному комбайні і бліцу.

У невеликій каструлі розтопити 100 г вершкового масла з розмарином, так що смак наповнює, і масло починає колір. Видалити гілочку розмарину і повільно додати масло до картоплі і продовжуємо процес до отримання однорідної маси. Сезон з сіль і мелений чорний перець. Перекладіть в миску, накрийте харчовою плівкою і залиште остигати.

Кисті один шматок пасти вздовж однієї сторони з збитим яйцем, потім викласти начинку, а якщо робити прямокутні равіолі 3см довжиною, щоб між ними залишався зазор 3-4см між кожній купині. Ви повинні мати достатньо, щоб зробити близько 10-12.

Складіть іншу половину макаронів зверху, ретельно зіставляючи довгі краї з одного боку і притискаючи їх разом, потім робимо те ж з іншого боку. Обережно натисніть навколо кожного равіолі (не хвилюйтеся, якщо ви стискаєте начинка трохи, як ви йдете).

Використовуючи ніж виріжте кожну равіолі 1 см більше, ніж начинки, тепер потрібно ущільнення і видавити повітря в пастці всередині, так що беріть кожен равіолі і акуратно, пальцями, дрібкою навколо зовні. Якщо ви тримаєте їх на світло, ви можете побачити, де начинка, і чи є у вас розгладжуються всі повітряні кишені.

Доведіть велику каструлю підсоленої води до кипіння, покласти равіолі в киплячу воду і варити протягом 3-4 хвилин, потім злийте воду, використовуючи шумівкою або павука і перенести в сковороду з олією соус. Акуратно перемішайте протягом хвилини або близько того. Ложки вершкового масла-соус на кожну з тарілок, потім розкласти равіолі на вершині, ложка іншим молочним соусом, посипте нарізаною зеленою цибулею, і за допомогою чайної ложки, додати ікри зверху.

Гречані равіолі Джорджіо Локателлі з картоплею та ікрою. Фото: Ромас Фурд для спостерігача

Примітка: альтернатива ікра може бути грибами. Обсмажити 1 дрібно нарубаний зубчик часнику, додати 200 г суміші лісових грибів, додати ? склянки білого вина і випаруйте алкоголь. Приготувати пельмені, додаємо до грибів і закінчити з 1 столовою ложкою пармезану і дрібно нарізану петрушку і часник.



Категория: Новости