Простий рецепт томасина Миэрс для брюссельська капуста гратен з фенхелем салямі


Опубликованно 12.03.2018 04:25

Простий рецепт томасина Миэрс для брюссельська капуста гратен з фенхелем салямі

Коли він був холодний і сірий так довго, важко струсніться од зимової сплячки. Слава богу, значить, за оптимізм язичників: Имболк, або День Св. Бригіти, є Гаельська фестиваль на початку лютого, на півдорозі між зимовим сонцестоянням і весняним рівноденням. Це свято перших весняних променів, і молочні страви традиційно відзначають свято. У відповідності з цим, ось кремово-багатий гратен шипованих з салямі. Ідеальна штука, щоб побалувати себе, і вітати подовжуючи дні. Брюссельська капуста в сухарях з finocchiona салямі, насіння кропу і панірувальні сухарі

Брюссельська капуста, як ви ніколи не знав їх: солодкий, ніжний і з родзинкою фенхелю відображення в смачні страви Тосканської салямі – ви повинні бути в змозі отримати, що в будь-якому італійському гастрономі варто своїй солі.

ДКП 20-25 minCook 25 minServes 4-6

1 кг брюссельської капусти, обрізати і вирізати в half350ml вершків 3 зубчики часнику, peeled1 затоки leaf30g butter70g finocchiona салямі, нарізати товстими скибочками stripsSalt і чорний pepper? ст. л. кропу seeds3 столова ложка демерара sugar4 ст. л. оливкової oil100g м'який білий breadcrumbs50g пармезан (або пекоріно), тертий

Нагріти духовку до 180С (160С вентилятор)/температурі 350f/газ-4. Принесіть каструлю з добре підсоленій водою до кипіння і капусту бланшувати протягом трьох-чотирьох хвилин (залежно від розміру), поки м'ясо не стане м'яким, потім процідити.

Покласти вершки, два зубчики часнику і лавровий лист в каструлю на середній вогонь, доведіть до кипіння і варіть протягом п'яти хвилин, поки крем трохи зменшити.

Між тим, розтопити масло в сковороді і обсмажити ковбасу протягом 30 секунд, поки він починає випуск свого жиру. Вмішати капусту, приправити і кинути в гарячий, маслянистий жир на хвилину. Вмішати настоюється крем (скасувати гарли, яка вже зробила свою справу), потім висипте в невелику форму для випічки, яку суміш щільно.

Покладіть залишився зубчик часнику, насіння фенхелю, цукор і пару щіпок солі в ступку і розтерти до пастоподібного стану. Перемішати з половиною масла, потім перекласти в миску і перемішати з панірувальними сухарями і сиром. Струсніть, щоб перемішати, потім посипати на гратен. Скропити олією зверху і запікати протягом 25-30 хвилин, поки верх не зарум'яниться. Відпустку, щоб відпочити і злегка охолонути перед подачею. І на весь тиждень...

Обсмажте стружку, залишки салямі з савойської капустою, потім сбризнуть чорне масло (вершкове розтоплене і варять до Горіховий і коричневий) і тертий пармезан для смачного і швидкого обіду (салямі також добре працює з зеленою квасолею влітку: нарізати кийки і плаття в простий вінегрет). Капуста в овочевих каррі, чи то Індійський або Тайська: вони додають реальні тіла й зберігають свою форму. Фуд-стиліст: Емі Стефенсон.



Категория: Новости