Рецепт томасина Миерс' для гострого курячого супу з різницею


Опубликованно 13.04.2018 05:02

Рецепт томасина Миерс' для гострого курячого супу з різницею

Я вже сьорбаючи суп, як божевільний у цьому році: товсті з коренем овочі, швидко, просто бульйони або розтягнуті справ з локшиною або рисом. Ми нещодавно поставили курку посудомийна машина, популярний Мексиканський суп рагу, в меню. Плями цегляно-червоного кольору з м'яким перець і пожвавлюється з лаймом і сирі подрібнені овочі, і це мені подобається версія з азіатськими ароматами. Гострого курячого з яловичиною і локшиною

Я відпочивав на гострого курячого супу – не класичний, тому що я додала локшину і м'ясо на розкіш, але я люблю його, і сподіваюся, що ви теж.

ДКП 10 minCook 40 minServes 4

3 ст. л. рослинного масла1 велика червона цибулина, очищена і дрібно chopped2 палички селери, дрібно chopped1 велика морква, очищена і дрібно порубана сіль і чорний pepper1 пальці-великий шматок свіжого імбиру, очищений і grated3 зубчики часнику, очищені і дрібно chopped2 басматі rice2 ТСП ТСП ТСП ТСП кмин фенхель коріандр seeds1 seeds1 seeds2 ч. л. чорного peppercorns? turmeric1 ч. л. зелений перець чилі, дрібно chopped200g консервованих нарізаних помідорів (половину)750 мл яловичини stock1 невеликий кориці stick400ml олова кокосове milkJuice з 2 limes250g філе яловичини, нарізати тонкою плоскою slivers200g рис noodles1 велика жменю листя коріандру, порізаного, щоб служити

Нагрійте велику глибоку каструлю і, коли жарко, додати масло і зменшити на середній вогонь. Додати цибулю, селеру і моркву, приправити щедро, то потім, помішуючи, протягом 10 хвилин. Додайте імбир і часник і готуйте, помішуючи, до м'якості, близько п'яти хвилин.

Між тим, нагріти суху сковорідку, злегка підсмажити рис і коріандр, фенхель і кумін спецій насіння протягом двох-трьох хвилин, до появи аромату, потім зняти з жару. Після цього остудіть, змішайте з перцем і розмолоти в дрібний порошок (використовувати спеції м'ясорубки або ступки і маточки). Перемішайте цибулю і співавт, додати куркуму і перець чилі, і варити кілька хвилин. Додати помідори, акції і корицею і залишити на повільному вогні на 20 хвилин, щоб розвивати смак.

Рада кокосове молоко, довести до спеки, потім вичавіть сік лайма і приправити суп по смаку.

Коли ви будете готові, щоб поїсти, приготувати локшину у відповідності з інструкціями пакетів, процідити і трансфер до миски. Топ з смужками сиру яловичину і залити гарячим супом. Посипте свіжим коріандром і отримати сьорбаючи. І на весь тиждень...

Якщо, як я, Ти завжди занадто багато локшини, не турбуйтеся: вони замерзають красиво. Або заморозити залишки і використовувати їх, щоб зробити Горіховий салат пізніше в тиждень – спробуйте додати паростки сої, нашатковану моркву, моули або кольрабі, плюс маса свіжого коріандру і м'яти, і сукня в кунжутне масло, сік лайма, подрібнений Чилі і рибний соус. Перець зазвичай продається в упаковках, тому бліц зайвих і заморожувати їх невеликими порціями (вони швидко розморожує). Або використовувати їх, щоб зробити zhoug, звикання Ємену пасти, яка оживляє купу різних страв.

• Харчові оформлення: Емі Стефенсон



Категория: Новости