Як приготувати ідеальні млинці


Опубликованно 15.04.2018 03:16

Як приготувати ідеальні млинці

Десерт Слово блог рота Як приготувати ідеальні млинці

Масло не зробить краще довбати, ніж більшість рвати доліва, і у вас є кращі поради для бездоганної сальто?• Краще довбати улюблені млинці Найджел Слейтер• Х'ю Фернлі-Whittingstall по• історія Олівера Thring рецепт Фелісіті Cloake Чт 3 березня 2011 року 07.00 за Гринвічем Вперше опубліковано в четвер 3 березня 2011 року 07.00 МСК Поділитися на Facebook Поділитися на Twitter Поділитися по електронній пошті Подивитися інші варіанти обміну Поділитися на LinkedIn Поділитися в pinterest Поділитися на Google+ Поділитися на whatsapp Поділитися на Посланника Поруч

Ідеальні млинці. Фото: Дорлінг Кіндерслі/Getty Зображення/Дорлінг Кіндерслі

Гарячі булочки хрест вже черствіння на полицях, і пироги, звичайно, всього лише кілька місяців, сливовий пудинг та млинці, тільки двох продуктів, я думаю, що об'єднати націю, але один день у році. У той час як більш тонкі види позовом до знайти Різдвяний пудинг занадто "важкі", я ще не зустрічав нікого, незалежно від релігійної приналежності, хто цурається Масляну лікувати. Чому ми не наважилися заарештувати їх на Великдень, або на тонкому вересня вранці, це для мене загадка. Млинці-це напрочуд різнобічний продукти: французькі млинці, Індійські доси, навіть Ефіопська ынджера, все потрапить під той же чудовий банер. Кен Альбала, Автор чудово всеосяжний "глобальної історії" все пояснює: "будь-яке тісто крохмалистих ... приготована в невеликій кількості жиру на плоскій поверхні" на рахунку. Але в Британії, як і будь-який школяр знає, сучасні млинці походять від тих, які спеціально призначені для використання жиру перед початком Великого посту, який означає, що вони, як правило, важче на яйця і вершкове масло, ніж, скажімо, пухнасті американські стек, або присідати російські млинці.

Стопка млинців. Фото: Geshas/Getty зображення/ексклюзив Млинці єлизаветинської

Цікаво, що найстаріший рецепт млинців, як нам відомо, походить від англійського кулінарна книга – хороші Huswifes Handmaide для кухні (випуск 1594) – але це навіть багатше, ніж сучасне втілення: півлітра "тік Creame", 5 жовтків, "добру жменю квітів" і 2 або 3 столові ложки пива, приправлений великою кількістю цукру, кориці та імбиру.

Альбале запевняє мене, що "результат жахливий безлад" з цими пропорціями ("можна тільки уявити, автор був недбалий, або гігантської руки"), але як тільки я додав досить борошна, щоб зробити його більш працездатним консистенції, мені вдається створити блін, сортів, із суміші. Це так зворушливо багатих це все, але неможливо, щоб перевернути, що явно не годиться на всіх: смачно, але більше мисливець до смаженого павича і келих хересу, ніж один для сучасної кухні.

Млинці. Фото: Douglas_Freer/Getty зображення/ексклюзив

Становить близько 8

125г звичайного flourPinch з сіль 1 яйце + 1 яєчний yolk225ml незбиране або знежирене маленький горбок молока вершкового масла

1. Просіяти борошно у велику миску і додати щіпку солі. Зробіть поглиблення в центрі і вилийте яйце і жовток в нього. Змішати молоко з 2 столовими ложками води, а потім налити трохи в яйце і збийте.

2. Збийте борошно в рідкі інгредієнти, малюючи його поступово в середині до отримання однорідної пасти консистенції вершків. Збийте молоко, що залишилося, поки тісто більше схоже на один крем. Накрийте і охолодіть протягом принаймні півгодини.

3. Нагріти масло в сковороді на середньо-сильному вогні – потрібно тільки досить товстий, щоб просто змастіть дно каструлі. Вона повинна бути досить гарячою, що тісто шипить, коли він б'є.

4. Розподілити невелику ladleful тісто по дну сковороди, швидко крутяться в пальто. Рада залишки. Коли він починає встановлювати, Ослабте краю тонким шпателем або мастихіном, і коли він починає колір на днище, перевернути його з тим же інструментом і готуйте ще 30 секунд. (Якщо ви відчуваєте себе зухвалим, ви можете також кинути на млинець після того, як послабивши його: візьміться за ручку обома руками, потім ривком сковороду і злегка до вас.)

5. Млинці краще їсти якомога швидше, перш ніж вони йдуть гумової, але якщо ви готуєте для натовпу, тримати їх окремо, поки ви не готові служити відведеннями їх між шматками крену кухні.

Чому б нам не з'їсти більше млинців в цій країні – і що рецепти досить гарні, щоб змінити наші уми? Які ваші улюблені начинки, і у вас є кращі поради для бездоганної гортати?



Категория: Новости