Хаггіс рецепти Найджела Слейтера


Опубликованно 15.05.2018 10:46

Хаггіс рецепти Найджела Слейтера

Їжа і напої Найджел Слейтер рецепти Хаггіс рецепти Найджела Слейтера

Як начинку або приправу, шотландський делікатес-це прекрасна річ Найджел Слейтер Сонце 21 січня 2018 06.00 Utc Поділитися на Facebook Поділитися на Twitter Поділитися по електронній пошті Подивитися інші варіанти обміну Поділитися на LinkedIn Поділитися в pinterest Поділитися на Google+ Поділитися на whatsapp Поділитися на Посланника Поруч

Спалює ніч краще: цесарка, запечена бруква хаггіс начинку. Фото: Джонатан Lovekin для спостерігача

Рано вранці в одному з готелів Глазго, і я, здається, виграв у лотерею сніданок. Перший прийом їжі в день приносить не тільки свинячі ковбаски тріщить по швах, але чорний пудинг і шматок хаггиса, теж. Є багато, як про хаггіс: грубої, пухкої текстури і щедрою приправою; його щасливе партнерство з пюре з коренеплодів; і у випадку рецепт, який робить щось з нічого. Хаггіс-це теж красень, особливо після смаження, коли посилка витрішкуваті, обхват страусине яйце, береться з духовки, тихо-тихо співає і до себе, блискучий від звичайного поливаючи маслом. Взято з печі хаггіс тихо співає для себе, лискучий від регулярної поливаючи маслом

Хаггіс показує економічно готувати на їх найвинахідливіших. Найменш привабливі частини тваринного (я маю на увазі, ви коли-небудь бачили легкі вівці?) зробив щось настільки смачне, що його прихід за столом святкується з помпою волинки. Я не можу уявити, хто робить їх власні будинки. (Фарш, печінка, серце і легені вівці, змішати з вівсом і приправи речі його прала, і замочувала овечого шлунка. Зашити і тушкувати.) Точні рецепти, передавалися з покоління в покоління, ретельно охороняють, і тема ця сцена добродушного суперництва.

Приправи – кмин, гвоздику, мускатний горіх і царський викуп перцю – це те, що робить цей фест варто їсти субпродукти. І, як і будь-яка ковбаса, відношення не м'ясо доповнення важливо: в цьому випадку вівсянка це те, що дає наповнює його світла і пухка консистенція. Ви або любите його, або ні. Можливо, кулінарна перлина Шотландії отримав би більше шанувальників якщо б ми думали про нього, як досить великий сніданок драндулет. Як Раббие Бернс каже: "Великий вождь про пудинг-гонка!" Хаггіс-король ковбасних виробів.

Цей тиждень є момент хаггіс слави. Четвер-ніч Бернса, на якому життя шотландського поета святкується, як правило, згодом-заслужений вечеря пюре і маслом шведів і багато (багато) віскі. Замість того, щоб служити його цілком, я використовую мої хаггіс на цьому тижні в якості приправи, спочатку в якості начинки для спекотного недільного, і, по-друге, посипте солодкої, білосніжною гарячі гребінці з каструлі, смажені баранячі тельбухи розсипалися і підсмажений до легкої скоринки і пружне, з м'яким, маслянистим пюре з коренеплодів. Цесарка, запечена бруква хаггіс вкидання

Курка буде робити, якщо цесарки вислизає від вас. Служить 4.

цибуля 1olive масла 4 tbspsage листя 3haggis 450gswede 400gpotatoes 400gthyme гілочки 10А цесарки (або курки)масло вершкове 30г

Очистіть і поріжте цибулю. Підігрійте половину оливкової олії в неглибокій сковороді, додати цибулю і дрібно нарізаний шавлія і смажте до м'якості і золотистого кольору. Набір духовці при 200С/газ-6. Очистіть брукву і потім картоплю нарізати кожну тонкими, кожен диск не товщі, ніж фунт. Покласти овочі на деко, додати оливкову олію, листя від гілочки чебрецю і молоти сіль і перець. Кинути брукву і картоплю акуратно разом, переконавшись, що вони покриті маслом і приправами.

Взяти хаггіс, спліт зовнішній кожух і ложкою начинку в розм'якшений цибулю, потім речі в цесарки, упаковка його вільно в порожнині тіла.

Місце цесарки на нарізані овочі і протерти шкіру вершковим маслом, потім приправити сіллю і перцем і залишилися чебрецем. Запікати протягом 50 хвилин або поки шкіра не стане хрустким і золотистим, а сік стане прозорим, якщо м'ясо проколюється шпажкою в самому товстому місці.

Зняти пташку з дека і покласти на тепле блюдо, накривши його вільно з кухонною фольги. Повернути овочі в духовку до легкої скоринки протягом декількох хвилин перед подачею. Гребінці з смаженими хаггіс і швед

Вірний тост: гребінці з смаженими хаггіс і швед. Фото: Джонатан Lovekin для спостерігача

Досить хороший варіант для серфінгу і дерном, хаггіс запеченої (або відвареної, якщо ви віддаєте перевагу) і підсмажений до хрусткої скоринки, потім розкидані гарячі гребінці і пюре з брукви. Служить 4.

хаггіс 450gswede 600gbutter 40gFor гребінці:масло 25golive масла 2 tbsplarge гребінці 12parsley велика жменя (порізаного)

Смажити хаггіс у відповідності з інструкціями виробника. Вони будуть незначно відрізнятися, але більшість пропонують близько 45 хвилин при температурі 190С/газу Марк 5, загорнутий у фольгу з невеликою кількістю води в блюдце. Розкид хаггіс, кришили і підсмажений до хрусткої скоринки, більш солодкі, білосніжні гребінці

Очистіть брукву нарізати потім приблизно на 3 см шматки. Пар або кип'ятити протягом 20 хвилин до готовності до точки ножа. Ополоник в блендер (або використовувати блендер палиці) разом з маслом і 200 мл для приготування і обробки води в м'який вершковий пюре. Перевірити і виправити приправи.

Після 45 хвилин запікання, розрізати хаггіс відкрити і викласти начинку на деко, розподілити тонким шаром і рівномірно, а потім повернутися в духовці протягом приблизно 20 хвилин до золотистої скоринки.

Для гребінців, тепле вершкове масло і оливкову олію в неглибокій сковороді. Коли бульбашок, додати гребінці (дбати, вони можуть бризкати слиною) і готувати протягом хвилини або два, поки їх краю з відтінком золота. Перевернути гребінці і продовжувати готувати, знову всього на пару хвилин, доглядаючи масло над ними, як ви йдете.

Місце глибоким м'яким горбком з пюре з брукви на чотирьох теплі тарілки, потім Нестле гребінці на вершині. Вилка дрібно нарізану петрушку через запечений хаггіс, посипте гребінці і швед, і служити.

Лист Найджела в nigel.slater@observer.co.uk або слідувати за ним на Twitter @NigelSlater



Категория: Новости