Веганські рецепт світу Sodha на цибулю-порей, гриби, капуста, горох сабджі


Опубликованно 16.05.2018 10:54

Веганські рецепт світу Sodha на цибулю-порей, гриби, капуста, горох сабджі

Там зазвичай багато залишків овочів в нижній частині холодильника, з-за написання рецептів для цього стовпця і для моєї нової книги. Мій чоловік і я взяти його по черзі, щоб створити щось з того, що зачаїлося там, внизу, де ми перейменована в набагато більш весело звучить 'холодильник Бінго'. Це сабджі – в індійській овочевий стир-Фрай – був результат цього експерименту, і нам так сподобалося, що ми записали його в нашій маленькій записній книжці рецептів на варильній панелі. Цибулю, гриби, капуста, горох сабджі

ДКП 8 minCook 30 minServes 4

1 чайна ложка кмину seeds1 ч. л. фенхелю seeds3 ст. л. ріпакової масла1 ч. л. чорної гірчиці seeds1 цибулина, очищена і дрібно chopped3 зубчики часнику, очищені і дрібно chopped3 цибуля-порей (близько 500 г), підстрижені і тонко sliced600g каштана гриби, quartered1 ? чайної ложки червоного перцю Чилі powder? ч. ложки меленого turmeric1 ? чайної ложки salt200g капуста, chopped150g замороженого горошку

Покладіть тмин і насіння фенхелю в ступці, і гамселити, поки вони не досить добре землю.

Нагріти олію у великій сковороді на які у вас є кришки, потім додати мелені спеції і гірчицю і перемішати-обсмажити протягом хвилини, поки кмин виходить темніше. Додати цибулю і готувати, часто помішуючи, до м'якості, близько шести хвилин, потім додайте часник і готуйте ще дві хвилини.

Додайте цибулю-порей і готуйте, поки вони не пом'якшилися і обтрепанная – близько п'яти хвилин, потім додати гриби. Буде здаватися, ніби є занадто багато, щоб поміститися в каструлю, але вони скоро зів'януть.

Через п'ять хвилин, коли гриби будуть соковитими, додайте Чилі, куркуму і сіль, потім додайте капусту і варіть протягом восьми хвилин, поки стебла і листя не стануть м'якими. Кидати в горох і варити протягом двох або трьох хвилин, поки вони гарячі і м'які.

Реєстрація сабджі для перцю і солі, регулюйте за смаком і подавайте з гарячими чапаті і безмолочный йогурт на Ваш вибір.

• Харчові оформлення: Емі Стефенсон



Категория: Новости