Чебрець лимонний води Найджел Слейтер лід і фісташкове печиво рецепти


Опубликованно 11.06.2018 03:02

Чебрець лимонний води Найджел Слейтер лід і фісташкове печиво рецепти

Після обіду, на столі ще розкидані крихти, вичавлені лимони і осколками від снарядів купа лангустини на грилі, ми вивели фруктові води, морозиво поїсти, в кінці дня тіні. Там був сорбет з абрикосів, ледь не замерз, кольору сонця, і ще один яскравий з лимоном і чебрецем. У шербет охолоджують наші мови після спеки молюска і протягом п'яти хвилин стояла приємна тиша.

Вам не потрібна машина морозива, щоб зробити шербет, але маючи доступ до дасть більш гладку текстуру. Якщо Ви не отримали один, просто пам'ятайте, щоб дати фруктове пюре розмішувати щогодини, як вона замерзає. Складаний замерзлій поверхні і ці блискучі зовнішніх країв, що перші заморозки у середині буде виробляти лід на кшталт тієї, яка була місили.

Це був один день минулого тижня, кулінарія котлети з баранини на грилі для некурящих, що я розчавила купу чебрець лимонний у руці, і згадав, тільки наполовину серйозно, що я б хотіла зробити морозиво з чимось смолисто-цитрусовий аромат цієї трави. На цьому тижні я повинен був йти. Ідея про те, що він збирався скуштувати щось більше, ніж лимон прийшов, як я спробувала сироп, в якому я сунув жменю гілочок і дайте йому сидіти протягом години, щоб зайняти ефірне трав, масел. Я використовував свіжі лимони як добре, товсті від мого місцевого турецький овочевий з заспокійливо глянсовим листям і несподівані шипи.

Другий лід був один я намагався зробити раніше, але був розчарований його відсутністю. Абрикос-це хитрий аромат для проводів. Хитрість полягає в тому, щоб підсмажити плоди, дозволяючи готувати практично на межу краху, його бурштинові плоті caramelising в процесі. Смак, вдруге, що швидкоплинна річ, по-справжньому стиглий абрикос зігрітий сонцем. Чебрець лимонний водяного льоду

Подають 4caster цукор 100gwater 200mllemon 1lemon чебрець 30glemon сік 200мл

Покласти цукор в маленькій, важкій каструлі, налийте воду і поставте на помірний вогонь. За допомогою овочечистки зніміть цедру з лимона тонкими смужками, втиснути в цукор і воду і довести до кипіння, помішуючи, поки цукор не розчиниться.

Промийте пучок лимонного чебрецю під холодною проточною водою, гамселити його злегка качалкою, потім опустити в сироп з ложкою, накрити кришкою і залишити остигати. Охолодіть до повністю холодною. Ви могли б прискорити настій, поставивши каструлю у велику миску з льодом.

Зніміть каструлю з холодильника і вийміть пучок лимонного чебрецю, струшуючи його, як ви йдете. Не хвилюйтеся, якщо деякі листя опадає в сироп. Налийте лимонний сік в сироп, потім влити в миску машині для морозива і збивати до майже заморожені. Переклад на пластикову коробку морозилки і заморозити до потреби.

Щоб лід був без машини, вилити сироп і лимонний сік у пластиковій коробці морозилки і ретельно перемішати. Заморозити на 2 години, потім перемішати і повернути в морозилку. Продовжувати замерзати і, періодично помішуючи, поки не замерз. Засмажити абрикосовий сорбет

Прохолодно зустрічає хрусткі: засмажити абрикосовий сорбет, подається з фісташковим печивом. Фото: Джонатан Lovekin для спостерігача

Подають 6apricots 600gcaster цукор 200gwater 200mllemon сік 1

Набір духовці при 200С/газ-6. Розрізати навпіл і з абрикосів виймаємо кісточки і кладемо їх, вирізати стороною вгору, на антипригарній деко або форму для випічки. Розкидайте половину цукру і запікайте близько 20 хвилин, перевіряючи цукор розтане і Браунінг, але не горить. Вийняти з духовки, коли абрикоси повністю м'якими, а сироп не стане золотистим. У той час як абрикоси запікання, покласти цукор, що залишився у невелику каструлю з водою і лимонним соком і довести до кипіння. Зняти з вогню, як тільки цукор розчиниться і залиште остигати.

Рада курагу і їх обжарювання сік в кухонний комбайн і змішайте до однорідної пюре потім влити в охолоджений сироп і перемішайте. Перевести абрикос суміші для морозива машини і збивати поки практично заморожені, перш ніж черпати в морозильник, щільно накривши і замерзаючи, поки не буде потрібно.

Щоб зробити сорбет без машини, полити абрикосовим суміш у пластиковий ящик морозилки і ретельно перемішати. Заморозити на 2 години, потім перемішати і повернути в морозилку. Час від часу помішуйте, поки не замерз. Фісташкове печиво

Ідеальне маленьке печиво для морозива. Робить 40 малих cookiesbutter 200gicing цукор 90gvanilla екстракт

чищених фісташок 70gground мигдаль 70gplain борошна 70г Подрібнити фісташки до вони приблизно такі ж текстури як меленого мигдалю

Наріжте масло невеликими шматочками, покладіть в чашу міксера з цукровою пудрою і збити до блідою і м'якою. Розмішайте кілька крапель ванільного екстракту. Фісташки змолоти в порошок в кухонному комбайні. Вам потрібно, щоб вони були приблизно такі ж текстури як і мелений мигдаль. Встановіть духовку на 180 ° З/газ 4. Вирівняйте лист випічки з папір для випічки.

Перемішати фісташки і мигдаль в масло і цукор. Приймати по 1 ч. л. з гіркою тесту, злегка розкачати в кульки і місце, хороший 3см на папір для випічки. Випікати протягом близько 6 хвилин, поки печиво поглушили і поширилися трохи, але ще в цвіту. Вони будуть м'якими, і треба залишити трохи охолонути перед передачею, використанням мастихіни, для охолодження.

Продовжити з залишилася сумішшю. Печиво буде тримати протягом кількох днів у бляшанкою.

Лист Найджела в nigel.slater@observer.co.uk або слідувати за ним на Twitter@NigelSlater



Категория: Новости