Весняні овочі Найджел Слейтер рецепти


Опубликованно 12.06.2018 04:06

Весняні овочі Найджел Слейтер рецепти

Мені подобається підсмажити помідори, поки їх шкіра чорніє. Невеликий тиск з допомогою виделки і їх шкури розділити, їх соки – теплий, терпко-солодкий і димний – буде ривок радісно на вашій тарілці. Краще всього, щоб з'їсти їх з чимось, що буде користь від цих соків, таких як горбок м'якою помаранчевої сочевиці пюре, запечені печериці або смажена барабулька.

На цьому тижні я смажені помідори розімніть в пухнастий ворс з солодкої картоплі, і вони не підвели. Ми їли страву, як це було, але було б дуже багато чого в країні з військовим рядка смажених сардин або котлетою, чий солодкий обідок з жиру оцінив би їх соку. Тим більше, якщо є трохи нових, бузковий і білий, які беруть участь часник. Приймати речі в крайнощі. Підсмажити ці помідори в дуже гарячій духовці, поки їх червоні шкури палять

Немає нічого сумніше, ніж тепле, злегка недоварені помідор. Менш ніж щедре кількість тепла ніяк не впливає на плід, сік плакати pallidly від блідо-рожевої плоті. Моя порада-приймати речі в крайнощі. Смажити помідори в дуже гарячій духовці, поки їх червоні шкури палять, поки вони не лущитися і морщитися і кисло-солодкі ноти активізувати. (Я відчуваю себе так само перець.)

Це насправді був вег-орієнтованих тиждень. Крім чергова вилазка за смаженим молодою картоплею і шпинатом минулого місяця в ВФМ (рецепт в інтернеті), ми також солодкий збитий і землистий салат з моркви і буряків з заправкою місо. Салат був запланований (як би я коли-небудь все, що йде на моєму столі) підвіз будь-запечена лопатка ягняти залишилося з вихідних, але там було трохи більше, ніж кістки зліва, так салат із заправкою з меду, імбир, місо, мірін і саке взяв центр стадія. В наступний раз я міг би скласти якісь шматочки лосося з овочами, трохи обсмажується на грилі і розбиті на сало, блідо-рожеві цятки. Пряний, солодкий картопля, смажений помідор

Як смажити помідори, їх сік буде текти в оливковій олії, утворюючи солодкий гострий бази, в яку потрібно додати насіння гірчиці і куркуму. Жменя листя каррі, кинув з насінням гірчиці, не завадило б. Нехай тепло залишає на одну-дві хвилини в гаряче масло з насінням гірчиці, досить довго, щоб злегка наповнити гардеробну з їх земне тепло.

Обслуговує 3-4

солодкий картопля 850gcherry помідори на корені 500golive масла 8 tbsponions 2 mediumgarlic 2 середніх clovesturmeric рівень 2 tspyellow насіння гірчиці 3 ч. л.

Набір духовці при 200С/газ-6. Очистіть солодкий картопля, потім розрізати їх навпіл уздовж, а потім на товсті скибки, як ви могли для кип'ятіння. Помістіть солодкий картопля в кошик пароварки на каструлю з киплячою водою, потім накрити щільно кришкою і нехай пара ніжність – справа 20 хвилин. Перевірте їх кожні 5 хвилин з шампур.

Покласти помідори в неглибоку форму для випічки, кидаючи їх з половину оливкової олії і шліфування за трохи солі. Обсмажте помідори протягом приблизно 20 хвилин, поки їх шкури почорніли. У той час як солодкий картопля пара і помідори підсмажити, очистити і тонко нарізати цибулю, і готують їх в оливкову олію в неглибокій сковороді, поки він не стане м'яким і золотистим. Очистити і тонко нарізати часник і перемішати розм'якшення лука. Коли цибуля і часник будуть готові, забрати їх в маленькій мисці.

Злити сік з помідорів в каструлю, в якій варили цибулю і поставте на помірний вогонь, додати куркуму, даючи йому шипіти на мить, потім додайте насіння гірчиці і трохи чорного перцю. Як тільки насіння гірчиці почнуть тріщати, зняти з вогню. Розімніть солодкий картопля з картопляним пресом вмішайте куркуму, насіння гірчиці і варити соки.

Ложка пряного солодкої картоплі пюре на тарілки, додати приготовлений цибулю і часник і обсмажуємо помідори. Навесні коренеплоди в місо і мед

Природно солодкий: весна овочами в місо і мед. Фото: Джонатан Lovekin для спостерігача

Служить 2-3

Молоду буряк і моркву на даний момент працюють особливо добре в салат. Їх швидко готувати і є світ, природну солодкість до них. Невеликий новий сезон моркви взяти трохи більше, ніж на 6-8 хвилин у злегка підсоленій, киплячій воді.

буряк 400 г, rawcarrots 100г, маленький і дуже youngbroad квасоля 150г (podded Вага)1 лимон 1honey наворочені tspwhite паста місо 2 наворочені tbspmirin 4 tbspsake 5 tbspginger корінь маленький клубочок

Промийте буряк і обріжте стебла на короткий чубчик потім помістіть їх у кошик пароварку над каструлею з киплячою водою і залишити, щільно вкритий, варити 20-25 хвилин до готовності до точки ножа. Морква вимити, потім укласти їх між запарювання буряків. Їм буде потрібно близько 10 хвилин. Доведіть невелику каструлю з водою до кипіння, посолити, потім додати квасолю і варити протягом 5 або 6 хвилин, поки ви можете легко поп зелений горошок з їх світлі шкурки. Молоду буряк і моркву на даний момент працюють особливо добре в салат

Зробити заправку: розрізати навпіл і вичавити лимон. Вам знадобиться 60мл соку. У невелику каструлю, покласти лимонний сік, мед, пасту місо, мірін і саке. Довести майже до кипіння, зняти з вогню, як тільки місо і мед розчинилися. Очистити і дуже дрібно натерти імбир, щоб віддати 2 ч. л. з гіркою, розмішати в соус і відставте в сторону.

Видалити буряк з кошика пароплав, зісковзувати і відкинути свої шкури з великого пальця, потім нарізати на тонкі диски. Вдвічі крихітні вздовж моркву. Злийте приготовану квасолю і поп кожен з його шкіри. Перемішайте овочі з теплою заправкою місо.

Лист Найджела в nigel.slater@observer.co.uk або слідувати за ним на Twitter @NigelSlater



Категория: Новости