Упс, я створив монстра хронічної втоми: як ми зробили Nutellasagna


Опубликованно 12.07.2018 02:24

Упс, я створив монстра хронічної втоми: як ми зробили Nutellasagna

Вірусної хронічної втоми "Nutellasagna" народилася на перетині геніальність і дурість несусвітня.

Це почалося ще в 2014 році під виглядом маркетинговий хід для Robicelli, в булочній мій чоловік, Метт, і я побіг в Брукліні. Але, чесно кажучи, поміркувавши, Nutellasagna був середній палець, щоб кожна людина в "лайфстайл медіа" (привіт, нагадаю!) хто постійно питає, коли ми збиралися винаходити "черговий Кронат"– щось, щоб утерти ніс істерити, викликаючи Домінік Ансель в круасан-пончик гібрид.

Ми просто хотіли зробити їжу, яка смачна, але, на жаль, в пост-Кронат товариства, що було вже не достатньо.

'Вірусної хронічної втоми Nutellasagna народився на перетині геніальність і дурість несусвітня'.

Він був випущений в дику природу, і Nutellasagna зробив те, що Nutellasagna був народжений. Він поширився від місцевих новин до національних, а потім і міжнародних. Ми зробили телевізійних виступів на п'яти різних континентах, предметом уваги засобів масової інформації від BBC в Instagram-канал близький друг Кім Кардашян Джонатан Чебан (також відомий його обрали прізвисько "Foodgod").

Почав інших Instagram акаунтів наповнюється фотографії підробок в пекарні у віддалених місцях, як Катар, Австралія, Перу і, як і слід було очікувати, Італії. Він став такою сенсацією в італійських ЗМІ про те, що спадкоємець Нутелла стан вилетів до Америки, щоб спробувати шматочок, який він оголосив, щоб бути "краса", перш ніж його люди відправили нам поштою припинити і утримуватися лист за порушення товарного знака.

Nutellasagna став такою сенсацією в італійських ЗМІ про те, що спадкоємець Нутелла стан вилетів до Америки, щоб спробувати шматочок'.

Наша пекарня Бей Рідж, Бруклін, у лінії вниз блок, з людьми за кермом годин, щоб отримати шматочок їхнього власного. З-за того, що у нас було всього дві конвекційні печі і штат з чотирьох чоловік, було неможливо тримати його в запасі, і у мене було достатньо велику кількість людей кажуть, що дуже, дуже не приємні речі для мене, коли я закінчаться. Я почав отримувати неприємні листи від людей, які купили нашу кулінарну книгу, спеціально для рецепта, тільки щоб бути розчаровані, як ця книга була опублікована за рік до Nutellasagna були винайдені.

Незважаючи на все увагу, ніхто не отримав жарт, яка зробила нам сумно. Ще сумніше було дивитися на репутацію, ми витратили кілька років потихеньку заробляти розчинитися, як все більше і більше людей, звертаючись до нас, як "Nutellasagna людей".

Менш ніж через два місяці після того, як лихоманка Nutellasagna заражених земної кулі, все було скінчено. Instagram рушив далі, і просить пресі, що заповнюють мою поштову скриньку були зараз питання про те, що ми будемо робити на вершині новітніх вірусних сенсація: Райдужний Бублик.

Через кілька місяців, ми закрили пекарню і переїхав з Брукліна. Ми плануємо відкрити новий в Балтіморі, що не буде ні їжі покриті веселки або блиск або будь-який інший популярний хрень, яка буде "за" в два місяці. І там напевно не буде Nutellasagna. Ми ніколи не хочете зробити це знову. Тепер у вас є рецепт – піти до біса себе.

'Незважаючи на все увагу, ніхто не отримав жарт, яка зробила нам сумно.' Фото: Нік Шарму NUTELLASAGNA

6-8 порцій

Nutellasagna була дурна ідея, але поки ми правда смішні люди, ми дуже серйозні, коли справа доходить до написання рецептів. Природно, ми почали з пастою, який отримав почаклувала з легкої чистки апельсина переплітаються коричневе масло. Томатний соус був замінений з щедрим кількістю поріділої Нутелла, і підсмаженого фундука прийшов до них для посипати сиром пармезан. Рікотта завжди була у великих дозах, тому її треба перетнути з смачну лазанью з додаванням вершкового маскарпоне, цукрову пудру і збиті яйця. Нарешті, вона була увінчана шаром bruleed фундука зефіру, щоб додати трохи солодощі і багато "та-та!".

Як і в кожній родині лазанью, ви повинні відчувати себе вільно, щоб зробити це самостійно. Просто зроби ласку – якщо ви вирішите зробити це, особливо якщо ти професіонал, тег нас і дасть нам невеликий кредит. Ми можемо зневажати, що це є, але все-таки наша дитина.

Для локшини

20-24 духовці лазанья локшина (дві коробки)

1 палиця несолоного вершкового масла

Цедра одного великого апельсина

Для фундука шар

8 унцій нарізаних горіхів

? Столової ложки вершкового масла

Неабияку щіпку кошерної солі

Для Нутелла соус

2 7.7 унцій банок Нутелла

1 ? склянки жирних вершків

? Чайної ложки кошерної солі

Для крему

16 унцій сиру маскарпоне

15 унцій сиру рікотта

1? чашки цукрової пудри

? Склянки цільного молока або половина на половину

2 чайні ложки кукурудзяного крохмалю

1 столова ложка ванілі

2 яйця

Для зефіру доліва

4 яєчних білка

? Склянки цукру

? Чашки кукурудзяного сиропу

2 окремих щіпки винний камінь

? Пакету желатину

? Чашки води

? Чайної ложки солі

? Чайної ложки ванільного екстракту

? Чайної ложки фундук екстракт (за бажанням)

Спочатку готуємо крем: за допомогою міксера збити разом маскарпоне, рікотту, цукрову пудру, молоко і крохмаль дуже добре до однорідної маси, а потім побили в яйцях і ванілі. Відкладіть в сторону.

Розігріти духовку до 350f. Покладіть фундук на деко викладені пергаментним папером і тости, поки ароматні, близько п'яти хвилин. Відразу ж додаємо вершкове масло і сіль; відкладіть в сторону для охолодження.

Приготувати шматок масла в середній каструлі на середньому повільному вогні, поки виходить середньо-бурштинового відтінку. Зняти з вогню, додати апельсинову цедру і добре перемішати. Зігрітися.

Заповнити велику форму для випічки або макарони каструлю з гарячою водою з-під крана. Додайте локшину по одному за раз, щоб запобігти злипанню. Дозволити сидіти протягом п'яти хвилин до м'якості; злити в друшляк. Місце великий шматок пергаментного паперу на вашому лічильнику, про 2ft довгий. Використовуючи ваші пальці, як шваброю, витирати надлишки води з кожного локшини, потім розкладіть на пергаменті. Злегка почистіть вершини з апельсиновим маслом.

Совок Нутелла у велику миску. Нагрійте вершки майже до кипіння, потім полити Нутеллою при цьому енергійно збиваючи.

Щітка лазанью Каструля з апельсиновим маслом, переконавшись, що дно каструлі добре покриттям. Шар локшини до кірки, а потім залити на товстий шар крему маскарпоне, розподіляючи за допомогою шпателя, щоб вирівняти. Далі, візьміть соус nutella і щедро полити через шар крему, потім посипати рубаним фундуком. Повторіть, поки ви не використовували всі інгредієнти, закінчуючи тонким шаром вершків зверху. Щільно накрийте алюмінієвою фольгою і запікайте на решітці в центрі духовки протягом 45 хвилин до години, поки верхній шар виглядає пухким.

Nutellasagna можна подавати гарячим, кімнатної температури або холодною. Якщо подають гарячі, зробити цукерку, а Nutellasagna випічки, потім залишити на 15 хвилин, перш ніж продовжити. В іншому випадку, добре укутати і поставити в холодильник або морозильник до тих пір, поки день ви збираєтеся служити, як зефір на смак краще, коли вона зроблена в день.

Для зефіру: змішайте півтори склянки води, півтори склянки цукру, кукурудзяного сиропу і щіпку винного каменю у важких дном каструлю прикріплені за допомогою термометра цукерки. Варити на сильному вогні до м'якого кипіння.

Тим часом збити яєчні білки з дрібкою винного каменю до м'якої форми піків, потім додати цукор, що залишився і збивати до середніх піків, потім вимкніть міксер в очікуванні цукру. Посипати желатин над залишилася водою, щоб пом'якшити; відкладіть в сторону.

Коли цукор досягає м'якою кипіння, включіть міксер на середній швидкості. Ретельно полити у гарячому цукор вниз сторони чаші, йде дуже повільно, так що Ви не збити яйця. Цукерочку отримає значний обсяг під час цього кроку. Після того, як весь цукор додано Вимикати міксер, додати желатин і сіль, потім знову увімкніть його до середньо-високій швидкості. Збивати, поки дно чаші прохолодний на дотик, близько 10-15 хвилин. Додати ванілі і лісового горіха, екстракт, якщо використовуєте, і бити за додаткову хвилину, щоб включити.

Підняти духовку набереш на дві третини високе положення, потім розігріти бройлерів до високого. Разверну Nutellasagna і, використовуючи лопатку, офсет, обкладинка з вершинами зефіру. Місце під бройлерів до коричневого кольору і хрусткої, від п'яти до 10 хвилин в залежності від ваших особистих смаків. При бажанні, покрийте зверху з додатковим кремом Нутелла і підсмаженого фундука перед подачею на стіл.

Robicelli Елісон д-список знаменитого шеф-кухаря, автора, гумориста, підприємець, і взагалі Ерудит. Її робота з'явилася в Food52, людожер, Продовольча мережа, VH1 та інших незвичайних куточках харчової мережі. Вона Автор критиками кулінарна книга/мемуари Robicelli за: Історія любові, з Кексами, який був названий одним з найбільш смішних, пов'язана з їжею-книг усіх часів.

Шукаю більш велику роботу з онлайн кулінарія журнал смак? Ось деякі пропозиції: Людина, план, лимон, Китай Маринованими огірочками, які пережили епідемію Сніду 1980-х років Нерозказана історія леді з Луїсвілля і бабі, хто не був там



Категория: Новости