Сніданок у вихідні дні йотам Оттоленги рецепти


Опубликованно 08.08.2018 07:14

Сніданок у вихідні дні йотам Оттоленги рецепти

Доброго ранку. Готую сніданок разом з сім'єю на вихідні-не для всіх – там напевно більше, миття посуду і очищення, ніж для одного дорослого в самостійно – але це являє собою цікавий спосіб, щоб отримати всі учасники проекту"". Який би шлях ви вирішите зробити це, ці три вихідні на сніданок страви буде поколювати ваші смакові рецептори і розбудила тебе. Пряна печена квасоля на тості з яблуком і огірком сальса (на фото вище)

Ці печені боби теплі, утішні і підходить в якості ситного бранчу на тості або як гарнір до епічної шашликів викладають. Тільки не забудьте замочити сушені боби на ніч. Смокі чіпотле додає стійкий аромат, який робить цей смак м'ясистий, незважаючи на його вегетаріанство. Боби буде тримати протягом кількох днів у холодильнику: просто розігріти з крапелькою води, щоб послабити. Сальса-це відмінна закуска, але ложкою йогурту або сметани буде працювати, теж.

Мочити OvernightPrep 20 minCook 1 годину 15 minServes 4-6

200 г сушеної квасолі, замочити на ніч у великій кількості холодної води 2 ст. л. рослинного масла 1 велика цибулина, очищена і дрібно diced6 зубчики часнику, очищені і дрібно chopped1 халапеньо перець чилі, очищений від насіння і дрібно chopped1 ч. ложки меленого cumin1 cinnamon7g чайної ложки меленого сушеного Чилі чіпотле (приблизно 2 середніх Чилі)40г томат paste2 ст. л. м'якого світло-коричневого пудры2 ст. л. яблучний сидр оцту 4-6 скибочок хліб на заквасці, toastedSalt

Для salsa1 зеленого яблука без серцевини, очищених і порізаних 1 см dice1 ліванських огірка (або ? звичайний огірок), очищений від насіння і порізаний на 1 см dice2 зелений лук, підстрижені і тонко sliced5g листя м'яти, приблизно torn1 ст. л. оливкової oil? ст. л. соку лайма

Злийте боби, відкидаючи воду. Нагріти олію у важкій-на основі каструлі на середньому вогні, потім обсмажте цибулю до м'якості і красиво підрум'яниться – близько семи хвилин.

Додати часник, халапеньо і спеції, готувати протягом хвилини, потім додати квасолю і літр води. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і залиште повільно кипіти протягом 50 хвилин, поки квасоля не стане м'якою, але все ще зберігають свою форму.

Між тим, покласти сушений перець чилі в невеликій мисці, залити приблизно 150 мл киплячої води і залиште на 30 хвилин. Вийміть чіллі – заповідник ванни рідким – тоді викиньте стебло і насіння. Покладіть перець і дві столові ложки замочування рідина в дробарці спеції або маленькому кухонному комбайні і бліцу в однорідне пюре.

Додати разбомбленную чіпотле, томатна паста, цукор, оцет і чайну ложку і половину солі квасоля, додайте вогонь до середнього і варіть протягом 10 хвилин, поки не загусне і багаті.

Безпосередньо перед подачею, тости опару і змішати всі інгредієнти сальси в мисці з одна восьма чайної ложки солі. Шпунт гарячу квасолю на тости і подавайте з сальсою на вершині чи поруч. Смажену картоплю, чорізо і яйця

Бранч випічки: смажена картопля Йотам Оттоленги, з чорізо і яйця. Фото: Луїза Хаггер для опікуна

Це ідеальний сніданок або легкий сімейний обід. Крім швидкого в'янення шпинату, все приготовлено в духовці. Я використовував 200г чорізо, тому що багато пакети приходять в розмір, але не соромтеся додати більше – навіть до 300г. Подавати з простим зеленим салатом.

ДКП 6 minCook 55 minServes 4+

Шарлотта 1 кг картоплі, порізаного на четвертинки оливкова lengthways60ml oil4 зубчики часнику, очищений, подрібнений 2 і 2 тонко sliced1? ст. л. чебрець leavesSalt і чорний pepper200g приготування чорізо, порізати навпіл уздовж, а потім у 5мм товщиною slices250g вишні tomatoes250g дитини spinach10g листя естрагону, приблизно chopped6 великі яйця

Розігрійте духовку до 220c/425F/газ 7. Покладіть картоплю в високими бортами, 20 см х 30 см лоток для запікання або блюдо. Додати три столові ложки олії, подрібнений часник, чебрець, чайної ложки солі і великою кількістю перцю. Поперчити, потім смажити протягом 20 хвилин, поки вони не починають до коричневого. Вмішати чорізо і помідорами, і смажте протягом 20 хвилин.

Тим часом, нагрійте столову ложку олії у великій сковороді на середньо-сильному вогні. Після гарячої, обсмажте нарізаний часник протягом однієї-двох хвилин, поки він не почне підрум'янюватися. Додати шпинат і восьму частину чайної ложки солі, розмішайте протягом двох-трьох хвилин, поки шпинат повністю не зів'яли, додати естрагон і зняти з жару.

Після того, як картопля, чорізо і помідорами закінчили приготування, точка суміші шпинату у випадковому порядку лоток. Розбити яйця і посипати їх з щедрою дрібкою солі і великою кількістю перцю. Накрийте лоток з алюмінієвою фольгою і випікати ще протягом восьми хвилин. Зняти фольгу, випікати протягом останніх чотирьох хвилин, поки яєчні білки не готують, але жовток все ще рідкий, то відразу ж подавайте. Смажені яйця варені в пікантному соусі

Мальки-до 2.0: Йотам Оттоленги смажений яйця варені в пікантному соусі. Фото: Луїза Хаггер для опікуна

Це був свого роду експеримент, але я дуже задоволена результатом; він чудовий, теж. Подавати на свіжих або на грилі хліб для багатих, пряний сніданок, або як частина мезе розповсюдженням, в цьому випадку він буде годувати близько восьми поряд з усіма іншими стравами.

Підготовка 20 minCook 35 minServes 4-8

8 великих яйця, кімнатної temperature100ml рослинна oil1? ст. cornflourSalt2 цибулю, очищені і тонко sliced1 ч. л. кмину, підсмажених і злегка crushed? ч. л. насіння кмину, підсмажених і злегка crushed1 ст. л. томатної paste2 зубчики часнику, очищені і crushed1 Чилі анчо, рветься в 5-6 штук, стебла відкидають, очищений від насіння і наполягають в 250 мл окропу протягом 20 minutes1? чайної ложки пул Бібер (турецький пластівці Чилі); або половину цієї суми регулярних Чилі медахлопья чили1 зелений лук, дрібно нарізаний на angle5g листя коріандру, грубо chopped4 маринований зелений Чілі, щоб служити

Принесіть велику каструлю, наполовину наповнену водою до кипіння, зменшіть вогонь до середньо-високої, так що вода кипить м'яко, потім опустити в яйця і варити протягом шести хвилин. Процідити, залишити яйця під холодною проточною водою протягом декількох хвилин, щоб зупинити їх приготування, то кірки.

Розігрійте олію у великому сотейнику на середньо-сильному вогні. Змішайте кукурудзяний крохмаль в маленькій мисці з одна восьма чайної ложки солі, а потім кинути очищені яйця в суміш. Як тільки масло стане дуже гарячим, обережно покладіть яйця в каструлю й обсмажити протягом трьох хвилин, повертаючи їх кілька разів, до легкого золотистого кольору на всьому протязі (є шанс, що яйця можуть зламатися і плюнути трохи, щоб тримати на безпечній відстані від каструлі і не хвилюйтеся, якщо вони виглядають трохи деформоване). Видалити з допомогою шумівки і перекласти на тарілку, застелену кухонним рушником.

Обсмажити нарізану цибулю в тій же сковороді протягом семи хвилин, часто помішуючи, до золотистого кольору, потім додати кмин, кмин, томатну пасту, часник і третина чайної ложки солі і варити протягом двох хвилин, помішуючи час від часу, поки ароматний.

Переполох в Чилі анчо і його вбирання рідини і пул Бібер, варити близько 90 секунд, поки соус не загусне і не придбає насичений, глибокий червоний колір, то повернути яйця в каструлю, щоб розігріти протягом 30 секунд. Посипте зеленою цибулею та кінзою і подавайте гарячим з маринованим перцем Чилі.

•Харчові оформлення: Емілі Кідд. Пзо стиль: Дженніфер Кей



Категория: Новости