Чіткіше: як правильно їсти грецький салат


Опубликованно 09.08.2018 01:14

Чіткіше: як правильно їсти грецький салат

Природно, до того часу ви читаєте це, то це буде кидаючи його вниз. Британія повернеться до свого більш самостійною. Але на всякий випадок, це довгий спекотне літо як було передбачено, то ви зрозумієте, чому в останні дні, як харчуватися, думки перетворилися в салат. Зокрема, грецький салат або хорьятики, як відомо, в Афінах, салат такий ідіот-доказ простоти, що навіть люди, які стверджують, що ніколи не ступить на кухні (Амір Хан, Мадонна, Джейкоб Рис-Могг) було б не наплювати на рецепт.

Ще жахливо версій предостатньо, і не тільки тих, хто служив "з родзинкою" (поворот, вони, як правило, неїстівна). В ідеалі, вона може складатися тільки з п'яти основних інгредієнтів, але Великобританію, він є загальним, щоб знайти цей салат – який відомий різними іменами, на Балканах – погубила борошниста помідори, тягучий цибулю і крейдяних Фета. Тобто там, де як правильно харчуватися [ПТО] приходить, його нерви заспокоїв пострілом УЗО, щоб завершити ідеальний варіант цієї страви.

Де

Як постійні читачі знають, АВШ амбівалентно про домашньої кухні. Це річ. Але це не єдина річ. Немає властивого моральної або кулінарні переваги у створенні вашого власного. У випадку з грецьким салатом, але бажано. Версії супермаркету так само безхарактерний, як інертні гази, у яких вони підвішені, м'який ванни безвольним, механічно зібраних інгредієнтів. Ресторан версій часто також невтішна. Кухарі, як відомо, погано розумію гордість в тісному деталь кухні, яка, завдяки своїй простоті, вони думають, що під ними. Звідси і ці "грецькі салати", які, по суті, миски під-витриманий, як потрапило нарізані овочі сів у рів нафти в плямах від води. Коли

Обід або вечеря, на пекучий, жаркий дня, коли прохолода загартування грецький салат є наступна найкраща річ насправді сходження всередині вашого холодильника. Але не приймайте це бажання відійти занадто далеко від спеки. Деякі втрачені душі вважають, що грецький салат може тільки дійсно бути поданий на відкритому повітрі, косячи-up-це мігрень, як ви пітнієте під полуденним сонцем, прилаштувалися на крихітну асфальті стіл задихається від вихлопних газів або, в дачному варіанті цей маразм, моргнувши від безжальної хвилі пікіруючих бомбардувальників комах. Їсть постійно удосконалюється, роблячи це з дахом над головою.

Ввібрати ці соки з хрустким хлібом. Фото: gbrundin/Getty зображення Побічні або головні?

Як панцанелла, ni?oise або фаттуш, грецький салат занадто зайнятий, щоб бути розгорнуті в сторони. Це блюдо саме по собі, особливо коли (Примітка: це має бути обов'язково), він подається з хрустким хлібом, щоб ввібрати її залишки. Що операція по "зачистці" – проводячи фрагменти Фета солоний залишок жирної томатний сік – це, мабуть, те, що цей салат-це будівля, щоб всі разом: її піковий момент задоволення. Той, який буквально розбавлені, якщо Ви не сушіть овочі після миття їх або забудьте видаліть насіння з огірка. Оливкова олія повинна бути славною мастилом тут, а не води. Збірка

Це ранг лінь? Або це надмірне повагу до сільським цей салат, селянське походження? АВШ не впевнений на 100%, але грецький салат часто представлені таким чином – все, що залишилося у величезні неповороткі шматки, як якщо б він був підготовлений молодий пастух з тупою кишеньковий ніж – що показує нуль розуміння того, як краще зайнятися. Як і будь-який салат, його додаткові інгредієнти краще їсти разом. Вони повинні бути нарізаний на невеликі шматочки, щоб полегшити це.

Що включає в себе і Фета. Туристи можуть сказати, що в Греції, Фета подається у вигляді плити зверху на салат (можливо, спочатку, так що вечеря може проконтролювати якість Фета?), але, ясно, що це зовсім непрактично. Це традиція, що Британія розсудливо проігнорував. Фета повинна бути покришила і акуратно перемішується за допомогою салату, щоб покрити інші інгредієнти в трохи. Інгредієнти

На цей раз, це просто. Грецький салат складається з п'яти інгредієнтів: помідорів, огірків, фети, червоного цибулі і маслин, щедро одягнена в олію і трохи лимонного соку (набагато краще колючі, сперте винний оцет). Якщо Вам необхідно повозитися, каперси надають страві приємний протяжний звук, але вони далекі від необхідних. Ще одне поширене додаток, зелений перець, повинно бути оголошено незаконним. Не додати їх у будь-який салат. Коли-небудь.

У поєднанні розумно і вміло, цих інгредієнтів виготовити салат які, в свою солодкість і різкість, солоні вилиці і кислої топ-ноти, знаходиться в повній гармонії. Все інше регулярно пропонував джаз-грецький салат, баклажани, молода картопля, селера, анчоуси, варене яйце, смажена зелена квасоля, кріп, редис, буряк, горох, дині – скаже вам набагато більше про тиск на рецепт сайти і їжі журналів для створення нового Контенту, чим про поліпшення цього салату.

Їдять хумус і піти. Фото: AlexPro9500/Getty зображення/ексклюзив

За межами зазначеного вище, є деякі ключові питання інгредієнт, який потрібен вирішенні більш докладно:

1) "всякий раз, коли я роблю це, зустрілися, спочатку злегка поблажливим розваг" Чорнушка Лоусон якось писав, нарікаючи репутацію змотуватися грецький салат. Розглядав її рецепт, однак, проблема, здається, менше грецький салат, ніж Лоусон. Її друзями можуть бути хихикання, невдячні свині, на її включення, тому що салат. Незважаючи на те, що Джейн Григсон сказав в газеті "Гардіан" у 1975 році (!), цей салат не потребує листі. В кращому випадку, в салат, вони приглушують його смак. Гірше, коли ви отримуєте салат грецький сидів на подушці з салатних листках, всі соки збирати так, як ви намагаєтеся з'їсти перезволоження мульчі, вона кидає краплі скрізь, як собака, видираючись на березі каналу.

2) переконайтеся, що огірок охолоджується. Цей салат має бути холодним і солоним, щоб бути по-справжньому освіжаючої", - радить Найджел Слейтер, мудро. Хоча АВШ повинен підкреслити, що тільки варвар тримає помідори в холодильнику. Охолоджувати їх висмоктує енергію з летючих сполук, які надають помідорів їх смак, поки всі вони можуть запропонувати-це слабкий, позбавлений смаку похитування.

3) ми повинні використовувати оливки каламата? Ці маленькі пурпурно-чорні плоди, з щільної, смак winey, дивний додаток до цього інакше bracingly свіжий салат. Солоні якір Фета в сторону, цей салат все про чистої, чітко смаків. Він волає до якнайсолодше, різко розсолі маслини. АВШ використовувати лимон і часник-поцілував Gordal, мансанилья або, заради мирних міжнародних відносин, Халкідікі грецькі оливки каламата протягом всього дня. Додатки та доповнення

Ви повинні відчувати себе вимушеними додати м'яса, то жирне, наприклад подрібненої баранини або курячі стегна, над курячої грудки або шматки сухої свинини. Пам'ятайте: це не гарнір. Ви повинні дозволити цього м'яса охолонути, а потім змішати трохи його з допомогою салату. Ще краще, якщо ви хочете скласти грецький салат, спліт підігріте Піта (коржик обруч буде працювати, теж), рясно мажемо хумус, наповнити його салатом, і окопатися. Обслуговує

Подавати у глибокій широкою білою чаші (білий приємний колірний контраст), з ложкою та виделкою, так що ви можете зібрати його лопатою або жадібно, як ви вважаєте за потрібне. Якщо вам потрібний ніж, щоб з'їсти грецький салат, хтось повинен був, використовуючи ще один старанно ДКП. Немає необхідності скоротити будь-яких елементів до прийнятного розміру. Пити

Легкий, щільний, хрусткий і кислим білим вином (Совіньон Блан, вердехо, Санторіні Ассиртико тощо). Крижаною водою або різниця смаку є незначними, дуже дешево, дуже холодний континентальний лагер.

Так грецький салат, як ви їсте ваш?



Категория: Новости