Запечені перці Найджел Слейтер і помідори, вершкове масло рецепт квасолі маш


Опубликованно 11.09.2018 11:32

Запечені перці Найджел Слейтер і помідори, вершкове масло рецепт квасолі маш

Рецепт

Набір духовці при 200С/газ-6. Місце 400г дрібного перцю, 250 г помідорів Чері і 400 г невеликих баклажанів в деко. Укласти сало 6 зубчиків часнику, все ще в мундирі, і 3 великих гілочки розмарину серед овочів, потім ложку на 5 столових ложок оливкової олії. Нехай овочі смажити в попередньо розігрітій духовці близько 30 хвилин, поки вони не наближаються до м'якості, а потім підштовхнути їх до однієї сторони олова і наконечник 650 гр. банку (або 2 банки х 400 г) вершкового масла квасоля в жерстяній банці. Помішувати квасоля, щоб покрити їх в олії і смаженні соки, потім повернути в духовку і готуйте ще 20 хвилин, поки все стане м'яким і золотистим. Рада в теплий квасолею і процесу товстим, пухнастим пюре

Видалити часник з дека і видавити зубчик кожної з його шкіри в чашу комбайна. Рада в теплий квасолею і процес за товстим, пухнастим пюре. Перевірте приправу, потім купи пюре на тарілку і зверху викласти овочі. Ложка за будь-які соки. Трюк

Якщо ви можете відстежити великі, плоскі Judion квасоля в баночках, то я рекомендую їм за це. Вони особливо м'який і маслянистий, і виробляють хмара-як пюре. Консервовану квасолю досить добре працюють, дешеві як чіпси і легше знайти. Ви можете додати товстий шматок масла, а ви розімніть їх. Овочі можна засмажити в духовці і подають теплій чи навіть холодній, але квасоля повинна бути у вигляді пюре, поки вони ще теплі, щоб досягти гладкої поверхні. Поворот

Як тільки погода остигає і літо котиться до осені, ви могли б засмажити скибочки апельсина м'ясистих кабачки замість баклажан, або використовувати Пастернак в місці боби. Головна страва-це солодкий, трав'яних обжарке соки проникають в хмару маш.

Лист Найджела в nigel.slater@observer.co.uk або слідувати за ним на Twitter@NigelSlater



Категория: Новости