Хетті Маккіннон суші-салат рецепт


Опубликованно 14.09.2018 14:56

Хетті Маккіннон суші-салат рецепт

Коричневий рис миски були штапелем в середині тижня в нашому домі. Надзвичайно гнучкою, вони дозволяють мені використовувати всі овочі в моєму холодильнику і є відмінним способом, щоб насолодитися залишилися обсмаженими овочами. Сметана Маргарет Фултон рецепт чізкейк Детальніше

Я спочатку назвав це блюдо "місо з коричневого рису, салат з авокадо, зелені боби і морські водорості", але мої діти проголосив його "суші-салат", коли я приніс його до столу, так що звідси і його назва. Топ з смаженими або звареними круто яйце для додаткового білка. Суші-салат

300г (2 чашки) заморожені боби едамаме 740 г (4 чашки) приготовленої з коричневого рису 4 ліванські огірки, нарізані кружечками 3 авокадо, очищених і нарізаних 2 чашки листя молодого шпинату оливкова олія 1 ст. л. Кунжут (білий, чорний або обидва), toasted4 водорості норі листів, тости і нарізати тонкими stripsSea сіль і чорний перець

Кунжут-місо

3 ст. л. пасти місо 1 ст. л. темного кунжутного масла1 ст. л. mirin1 ТСП sugar1 ч. л. Кунжут (білий, чорний або обидва), підсмаженого

Фото: Пан Макміллан

Принесіть невелику каструлю підсоленої води до кипіння і додайте едамаме. Варити протягом 1-2 хвилин, поки стручки не стануть м'якими, але все ще хрустким. Злийте воду і запустити під холодною водою. Коли досить прохолодно, щоб звертатися, оболонки квасолі і відкладіть в сторону.

Щоб зробити заправку, збийте разом пасту місо, кунжутне масло, Мірін, цукор і 1-2 столові ложки води, поки добре поєднуються – ви хочете, щоб консистенція вилити крем. Вмішати кунжут.

З'єднати рис, квасоля, огірок, авокадо і шпинат і перемішати акуратно. Щоб служити, посипати кунжутом-місо і трохи оливкової олії, приправити морською сіллю і чорним перцем і посипаємо кунжутним насінням і смужки норі. Це відредагований уривок з родини Хетті Маккіннон (сливи, $39.99). На наступному тижні, рецепт Хетті суп з кольорового капусти.



Категория: Новости