Рецепт Томасина Миэрс для малини, кардамону і мигдалю торт


Опубликованно 24.09.2018 21:38

Рецепт Томасина Миэрс для малини, кардамону і мигдалю торт

Спекотне сонце, солодкі ягоди. Це час року, щоб поласувати стиглими плодами з холодними вершками або морозивом, в Ітоні столових та Павлової, в смачненькі пироги та випічка. В основному я люблю ягоди, як вони приходять, але є дещо малина, що потішає і посилюється з заклинанням в духовці. В цю липку, горіховий мигдальний торт, малиновий соки просочуватися в тісто, надаючи торт пекучий, гострий край. Малина, кардамон і мигдальний торт

Тонкий аромат кардамону і рожевої води дає цей teacake екзотичну Східну смугу. Ви можете використовувати готовий мелений мигдаль, але торт на смак набагато краще, якщо ви молоти їх самостійно.

Підготуйте 5 minCook 1 годину 20 minMakes 1 торт

125г розм'якшеного вершкового масла, плюс більше для greasing350g бланшовані almonds225g м'якого коричневого sugar1 ч. л. Листкове моря salt2 eggs250g грецькому стилі yoghurt6 стручків кардамону, оболонки відкидаються і насіння, дрібно ground1 ч. л. пекарського powder? ТСП rosewater225g raspberries25g плющили almonds1 ст. л. цукрової пудри

Розігріти духовку до 180C/температурі 350F/Газ 4. Масло 23см вільний-нижній олова і лінія з подвійним листом пергаментного паперу, щоб запобігти потемнінню цукру занадто багато. Теплий мигдаль в духовці протягом п'яти хвилин, потім бліц в дрібну крихту в кухонному комбайні. Будьте обережні, не створюйте їх занадто довго або горіхові масла почне відділятися.

Збити масло до світлої і блідою, потім вмішати цукор, мигдаль і сіль. Викласти половину цієї суміші на нижню частину олова.

Злегка збийте яйця і збити їх в інше тісто. Вмішати йогурт, кардамон, пекарський порошок і рожеву воду, і добре перемішати. Залити у форму і посипте малину, дозволяючи їм занурюватися в тісто. Посипте пластівцями мигдалю та цукрової пудрою, і випікати протягом 60-70 хвилин, поки шампур вставляється не виходить чиста. Суміш все одно буде трохи м'який, але фірма, як він охолоджується.

Подавати при кімнатній температурі з крем-фреш або м'яко збитими вершками – смачна страва, якщо ви можете знайти крем будинку. І для решти тижня

Смажена залишки горіхів в духовці з столову ложку оливкової олії і кілька гумок з морської солі для смачного перед обідом перекусити. Спробуйте зробити морозиво з малиною і рожевою водою, теж – це прекрасне поєднання стали ще смачніше з чайною ложкою темного Шеррі оцту. Обсмажити залишилися пластівці мигдалю у вершковому маслі, додати свіжий лимон і залити рибу на грилі для великої, дуже швидкий вечерю. Фудстайлинг: Валері Беррі



Категория: Новости